Bizim Meram Hatay’da depremzedeleri yalnız bırakmıyor

6 Şubat’taki Kahramanmaraş merkezli depremlerden en çok etkilenen illerden Hatay’a ilk günden bu yana destek veren Konya, çalışmalarını sürdürüyor. Meram Belediye Başkanı Mustafa Kavuş son durumu paylaştı, “Devam edeceğiz.” dedi.

Bizim Meram Hatay’da depremzedeleri yalnız bırakmıyor

Kahramanmaraş merkezli depremlerin en çok yıkıma yol açtığı illerin başında gelen Hatay, ilk günden bu yana Konyalıları hep yanında buldu.

Depremzedelerin her türlü ihtiyacını karşılayan ve destek olan başta belediyeler olmak üzere tüm Konya, onları hiç yalnız bırakmadı.

bizim-meram-hatayda-depremzedeleri-yalniz-birakmiyor.jpeg

Meram Belediye Başkanı Mustafa Kavuş, bölgedeki son durumu paylaştı ve şu ifadeleri kullandı:

"Fotoğraflar bugün Hatay’dan… Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın talimatlarıyla, Türkiye’nin gündemi ne olursa olsun devletimiz, deprem bölgelerindeki vatandaşlarımızın yanında olmaya devam edecek, yalnızlıklarına terk etmeyecek. 6 Şubat’tan bu yana Mobil Mutfak Tırımız Antakya’da, Çevre Koruma ekiplerimiz İskenderun’da görevlerini sürdürüyor.”

bizim-meram-hatayda-depremzedeleri-yalniz-birakmiyor-001.jpeg

bizim-meram-hatayda-depremzedeleri-yalniz-birakmiyor-002.jpeg

“KONYA DERS VERDİ”

Cumhurbaşkanı Erdoğan Konya’daki mitinginde de, deprem sonrası belediyelerin çalışmalarına dikkat çekmiş, Konya’ya özel vurgu yaparak, “Konyalı belediyelerimiz, gerçekten gurur verici çalışmalara imza attı, muhalefete ders verdi.” demişti.

Haber Dairesi (Konya Haber)

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.