Bu cadde uzunluğu ve ismiyle Konya’da adından söz ettirecek

Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay, uzunluğu ve ismiyle Konya’da adından söz ettirecek caddedeki çalışmalara ilişkin son durumu paylaştı.

Bu cadde uzunluğu ve ismiyle Konya’da adından söz ettirecek

Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay, yapımı devam eden Necmettin Erbakan Caddesindeki çalışmalara dair son durumu ve görüntüleri paylaştı.

Başkan Altay, “Şehrimizin en uzun caddelerinden olacak Necmettin Erbakan caddesinde kamulaştırma çalışmalarımız devam ediyor. Fatih Caddesini önce İlahiyat Fakültesi yanından Meram Yeni Yol Caddesine, sonra Gazze Caddesi daha sonra da Çeçenistan Caddesine bağlamayı hedefliyoruz.” ifadesini kullandı.

bu-cadde-uzunlugu-ve-ismiyle-konyada-adindan-soz-ettirecek.jpeg

YENİ CADDELERLE ŞEHİR TRAFİĞİ RAHATLIYOR

Şehir trafiğini rahatlatacak yeni caddelerin açılması için çalışmaların sürdüğünü kaydeden Başkan Altay, daha önce yaptığı açıklanada, “Şu anda Necmettin Erbakan Caddesinde ciddi bir kamulaştırma çalışması yürütüyoruz. Bu vesileyle Fatih Caddesini Meram Yeniyola, oradan da Çeçenistan Caddesine bağlayacağımız yeni bir aks ortaya çıktı. Konya'nın trafiğinin akışının düzenlenmesi ile ilgili çalışmalara devam edeceğiz." demişti.

bu-cadde-uzunlugu-ve-ismiyle-konyada-adindan-soz-ettirecek-001.jpeg

Kaynak:Haber Kaynağı

 Editör
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.