Bu proje Konya Güneysınır’da istihdama katkı sağlayacak

Güneysınır Belediye Başkanı Ahmet Demir, İller Bankası Konya Bölge Müdürü Murat Karaçam ile birlikte ilçenin büyük yatırımı Güneş Enerji Santrali’ni (GES) yerinde inceledi. Projenin ekonomiye ve istihdama katkı sağlaması hedefleniyor.

Bu proje Konya Güneysınır’da istihdama katkı sağlayacak

Konya’nın Güneysınır İlçesinde gerçekleştirilen Güneş Enerji Santrali (GES) projesinin ilçeye yılda 3 milyon liralık bir katkı sağlaması bekleniyor.

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı’nın da desteğiyle hayata geçirilen ilçeye güç katacak projeyi İller Bankası Konya Bölge Müdürü Murat Karaçam yerinde inceledi.

Karaçam’a ziyaretinde eşlik eden Güneysınır Belediye Başkanı Ahmet Demir, “İller Bankası Konya Bölge Müdürümüz Murat Karaçam ile birlikte gelir getirici projelerimizden olan Güneş Enerji Santrali projemizi yerinde inceledik. Sayın Bölge Müdürümüze nazik ziyaretleri ve destekleri için teşekkür ediyorum.” dedi.

bu-proje-konya-guneysinirda-istihdama-katki-saglayacak.jpg

Güneysınır’daki Güneş Enerjisi Santrali Projesi (GES), 400 kW kurulu güce sahip, 864 panelden oluşan Arazi Üzeri Güneş Enerji Santrali kurularak gerçekleştirildi. Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı ve diğer teşviklerin de desteğiyle ilçeye kazandırılan santralin ekonomiye ve istihdama katkı sağlaması hedefleniyor.

bu-proje-konya-guneysinirda-istihdama-katki-saglayacak-001.jpg

bu-proje-konya-guneysinirda-istihdama-katki-saglayacak-002.jpg

Kaynak:Haber Kaynağı

 Muhabir
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.