Büyük çekilişe saatler kala Togg Konya’da

Türkiye'nin doğuştan elektrikli ilk akıllı cihazı Togg T10X için ön sipariş sahiplerini belirleyecek dijital çekiliş, bugün yapılacak. Togg bugün Konya’daydı ve büyük ilgi gördü.

Büyük çekilişe saatler kala Togg Konya’da

Türkiye'nin yerli elektrikli otomobili Togg'un ilk modeli, 17 Mart'ta ön siparişle satışa sunuldu. Şirket, bugüne kadar alınan ön siparişler hakkında açıklama yaptı, C-segment SUV modeli 'T10X' için ön başvuruarın başladığı tarihten bugüne kadar toplamda 177 bin 467 ön sipariş geldiği belirtildi.

BÜYÜK ÇEKİLİŞ BUGÜN

T10X sipariş hakkı kazanan asil ve yedek talihliler bu akşam saat 21.00'de canlı yayında belli olacak. Canlı yayın, Togg YouTube kanalından ve TRT Haber'den takip edilebilecek.

buyuk-cekilise-saatler-kala-togg-konyada.jpg

TOGG KONYA’DA

Türkiye’nin ilk yerli ve milli otomobili Togg Konya’da da coşkuyla karşılandı. Tarihi Bedesten Çarşısı bölgesine getirilen ve buraya indirilen Togg bir süre burada kalırken, daha sonra reklam çekimleri için kentin tarihi sokaklarına götürüldü.

Özellikle gençler tarafından yoğun ilgiyle karşılanan Toog’u görenler cep telefonları ile fotoğraflarını çekerek sosyal medya hesaplarında paylaştı.

buyuk-cekilise-saatler-kala-togg-konyada.jpeg

buyuk-cekilise-saatler-kala-togg-konyada-002.jpeg

buyuk-cekilise-saatler-kala-togg-konyada-001.jpeg

Haber Dairesi (Konya Haber)

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.