Çalışma Bakanı Vedat Işıkhan Konya’da iş dünyasıyla buluştu

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan, bugün Konya’da iş insanlarıyla buluştu. Şehrin önemini anlatan Bakan Işıkhan, “Konya’nın çok dinamik ve vizyoner hedefleri olan, yaptığı hizmetlerle Konya’ya çağ atlatan bir başkanı var.” dedi.

Çalışma Bakanı Vedat Işıkhan Konya’da iş dünyasıyla buluştu

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan, bugün Konya’da bazı temaslarda bulundu.

Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay’ın da eşlik ettiği Bakan Işıkhan, Sanayi Odasında Konyalı iş insanlarıyla buluştu.

Burada yaptığı konuşmada, Konya’nın Türkiye'nin en büyük şehirlerinden biri olmasının yanı sıra, köklü tarihi ve dinamik ekonomisiyle de dikkat çektiğini ifade eden Bakan Işıkhan şunları söyledi:

“Tarım, sanayi, ticaret ve turizm gibi birçok sektörde ülkemiz ve bölgemiz için önemli bir yere sahiptir. Coğrafi konumu ve ulaşım altyapısı sayesinde Konya, Türkiye’nin en önemli merkezilerinden biri haline gelmiştir. Bu doğrultuda bizler de Konya gibi önde gelen şehirlerimizde; iş dünyamızla sürekli dirsek teması içerisinde olmayı çok önemsiyoruz. Yürüdüğümüz her yolu, her daim sizlerle omuz omuza yürümeye gayret ediyoruz. Hamdolsun, attığımız her adımı vatandaşlarımızın rızasını alarak, milletimizle istişare içerisinde gerçekleştirerek bu sözümüzü de yerine getirdik. Getirmeye de devam ediyoruz. İllerimiz özelindeki çalışmalarımızın ve genel faaliyetlerimizin sahadan gelen geri dönüşlerini alıyor, ihtiyaç ve talepleri yerinde tespit ediyoruz. Her iş insanımızı; aynı zamanda yaşadığı şehrin ve ilçenin temsilcisi olarak da görüyorum.

Bu sebeple görüşleriniz, geri bildirimleriniz, talepleriniz bizler için önemli. İş Dünyasıyla buluşmalarımızın temel amacı da budur. Bu geri dönüşlerin Bakanlık olarak hayata geçireceğimiz; proje ve politikalarda önemli bir rol oynadığını özellikle ifade etmek isterim.

Bugün de aynı hassasiyetle; gelecek yüzyıla, çalışma hayatı başta olmak üzere her alanda vatandaşıyla, halkıyla iç içe olan, kronikleşmiş ne kadar sorun varsa bunları tek tek çözen bir yönetim anlayışıyla yürüyoruz. Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın liderliğinde bu yüzyılı; sizlerin de desteğiyle emeğin, üretimin, çalışmanın yüzyılı yapacağız inşallah. Tabi ülkemizin gücü büyük ölçüde yerel yönetimlerimizin gücünden geliyor. Kalkınma yerelden başlar hakikatine istinaden yerelde ne kadar güçlü olursak genel icraatlarımızın da o derece güçlü olacağına inanıyoruz. Çünkü şunu hepimiz çok iyi biliyoruz ki; gelişim ve kalkınma yerelden başlar. Bu anlamda partimizin; halka hizmet vizyonu da yerel yönetim tecrübesine dayanmaktadır.”

calisma-bakani-vedat-isikhan-konyada-is-dunyasiyla-bulustu.jpg

“KONYA’NIN ÇAĞ ATLATAN BİR BAŞKANI VAR”

Konya’nın her zaman milli iradenin, demokrasinin, vatan millet mücadelesinin en sarsılmaz kalelerinden birisi olduğunu ifade eden Bakan Işıkhan, “Konya’da da yine yaparsa AK Parti yapar, bunu yediden yetmişe herkes biliyor, herkes bunun farkındadır. Aziz Konyalılar, aziz milletimiz de bu hakikati, bu güveni ortaya koymaktadır. Konya’nın çok dinamik ve vizyoner hedefleri olan, yaptığı hizmetlerle Konya’ya çağ atlatan bir başkanı var. Uğur İbrahim Altay Başkanımız, Konya’yı sosyal politikalar başta olmak üzere bugün getirdiği nokta itibariyle örnek belediyecilik hizmetlerini başarıyla yürütüyor.

Biz; Uğur Başkanımızla birlikte Konya’nın tercihini yine gerçek belediyecilikten yana kullanacağına inanıyoruz. 1 Nisan sabahından itibaren bu şehrin daha güzel günlere uyanacağı bir icraat döneminin, şimdiden hepimize hayırlı olmasını diliyorum.” dedi.

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan, konuşmasının sonunda Kahramanmaraşlı merkezli depremlerin ardından bölgeye yardım ulaştıran Konya Büyükşehir Belediyesini, ilçe belediyelerini ve Konya halkını bir kez daha kutladı.

calisma-bakani-vedat-isikhan-konyada-is-dunyasiyla-bulustu-001.jpg

 Yazı İşleri Müdürü
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.