ÇEDES Projesi kapsamında öğrencilerle manevi buluşma

Karatay İlçe Müftülüğü Akali Efendi Diyanet Gençlik Merkezi, Prof. Dr. Ömer Dinçer Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi öğrencilerine yönelik olarak düzenlediği etkinliklerle ÇEDES projesine önemli katkılar sağlıyor.

ÇEDES Projesi kapsamında öğrencilerle manevi buluşma

Ekim ayında "sevgi, merhamet ve samimiyet" konularında çalışmalar yürüten ÇEDES ekibi, bu ay ise "Cemaatle Namaz" temasıyla bir araya geldi.

Karatay İlçe Müftülüğü Manevi Danışmanı Ömer Faruk Becerik tarafından verilen seminerde öğrencilere cemaatle namazın önemi, faziletleri ve nasıl kılınacağı detaylı bir şekilde anlatıldı. Seminerin ardından öğrenciler, Manevi Danışman Rabia Sultan Tengirşen ve Öğretmen Fadime Çuhadar eşliğinde Akali Efendi Camiinde namaz kıldı.

Bu anlamlı program, öğrencilerin hem dini bilgilerini pekiştirmelerine hem de sosyal bir sorumluluk bilinciyle hareket etmelerine katkı sağladı. Programın sonunda öğrencilere ikram edilen öğle yemeği ile gün tamamlandı.

cedes-projesi-kapsaminda-ogrencilerle-manevi-bulusma.jpg

ÇEDES Projesi kapsamında düzenlenen bu tür etkinlikler, gençlerin dini değerlere bağlı, topluma faydalı bireyler olarak yetişmelerine önemli katkı sağlıyor. Karatay İlçe Müftülüğü ve Prof. Dr. Ömer Dinçer Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi gibi kurumların bu tür çalışmalara destek vermesi takdire şayan olarak değerlendirildi.

cedes-projesi-kapsaminda-ogrencilerle-manevi-bulusma-001.jpg

cedes-projesi-kapsaminda-ogrencilerle-manevi-bulusma-002.jpg

 Editör
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.