Çelikkayalar Konya'da yatırımlarını sürdürüyor! 25. Şube Selçuklu'da açıldı

Konya’nın perakende sektöründeki lider markası Çelikkayalar, müşteri memnuniyetini ön planda tutan hizmet anlayışı ile büyümesini sürdürüyor. Firma Konya'daki 25. şubesini Selçuklu'da açıtı. Açılışa Mustafa Kavuş ve Fatih Özgökçen de katıldı.

Çelikkayalar Konya'da yatırımlarını sürdürüyor! 25. Şube Selçuklu'da açıldı

Konya perakende sektöründe önemli bir başarı hikayesinin altına imza atan Çelikkayalar AVM, yatırımlarını hız kesmeden sürdürüyor. Firma tarafından kentteki 25. şube bugün hizmete açıldı. 

celikkayalar-konyada-yatirimlarini-surduruyor2.jpg

Selçuklu Şehit Topel Mağazasının açılışına Meram Belediye Başkanı Mustafa Kavuş, Konyaspor Başkanı Fatih Özgökçen ve önceki dönem MHP MYK Üyesi Hüseyin Korkmaz da katıldı. İş dünyası ile vatandaşların büyük ilgi gösterdiği ve Konyaspor taraftar gruplarının temsilcilerinin de katıldığı açılışta konuşan Çelikkayalar AVM Genel Müdürü Ali Kaya, 'Bu şehrin markası' sloganıyla bugün itibariyle toplam 25 şubeye ulaşmanın mutluluğunu yaşadıklarını belirtti. 

celikkayalar-konyada-yatirimlarini-surduruyor5.jpg

Bir yılı aşkın bir süredir devam eden koronavirüs salgını döneminde personelinin özverili çalışmasıyla tedarik noktasında çok değerli bir başarı hikayesi yazdıklarını ifade eden Kaya, yıllar önce yatırım yaptıkları online alışverişte de farklılıklarını ortaya koyduklarını ve bu alanda 100 personel istihdam ettiklerini belirtti. 

celikkayalar-konyada-yatirimlarini-surduruyor6.jpg

Şehit Topel Mağazasının 750 metrekarelik alanda 40 personelle hizmet vereceğini açıklayan Kaya, "Böylelikle toplam personel sayımız 1.200'e ulaştı. Pandeminin meydana getirdiği birçok sıkıntıya rağmen yatırımlarımızda hız kesmedik. Özellikle istihdam noktasında şehrimizin ve ülkemizin ekonomisine katkı sağlamanın mutluluğunu yaşıyoruz. Çelikkayalar tüm Konyalıların markasıdır. Yıllar önce 'Biz bu şehrin markasıyız' sloganıyla çıktığımız yolda vatandaşlarımızın yoğun teveccühleriyle önemli bir başarı hikayesi yazdık. Şehrimizin tüm bölgelerinde Konyalılara en iyi hizmeti sunmanın gayretindeyiz. Bu noktada çalışanlarımıza da ayrı bir parantez açmalıyım. Kovid-19 nedeniyle geçtiğimiz süreçte özveriyle çalıştılar. Başarımızı onların gayretine ve Konyalı vatandaşlarımızın büyük teveccühlerine borçluyuz" dedi. 

celikkayalar-konyada-yatirimlarini-surduruyor8.jpg

BAŞKAN ÖZGÖKÇEN'DEN KONYASPOR'A DESTEK ÇAĞRISI

Daha sonra kürsüye gelen Konyaspor Başkanı Fatih Özgökçen ise Çelikkayalar ailesinin yıllardır Konyaspor'a büyük desteğinin olduğunu belirterek, Genel Müdür Ali Kaya'nın yaklaşık 8 yıl kulüp yönetiminde bulunarak önemli çalışmaların altına imza attığını hatırlattı.

celikkayalar-konyada-yatirimlarini-surduruyor9.jpg

Yeşil beyazlı renklere gönül veren Çelikkayalar ailesinin bir yatırımının daha hizmete açıldığını görmenin mutluluğunu yaşadıklarını ifade eden Özgökçen, "İnşallah istihdam sayınız 1.200'den en kısa sürede 12 bine yükselsin" dedi. Konuşmasında Konyaspor'a destek çağrısında bulunan Başkan Özgökçen, şehrin önemli markası Konyaspor'u birlik ve beraberlik içerisinde en güzel noktalara taşımanın gayretinde olacaklarını kaydetti.

celikkayalar-konyada-yatirimlarini-surduruyor3.jpg

BAŞKAN KAVUŞ'TAN ÇELİKKAYALAR AİLESİNE TEBRİK

Açılışta son olarak kürsüye Meram Belediye Başkanı Mustafa Kavuş geldi. Konuşmasına "25 şube ve 1.200 çalışana ulaşan bu markanın sahibi Konyalılardır" diyerek başlayan Başkan Kavuş, içinde bulunduğumuz dönemde yatırım yapmanın ve istihdam sağlamanın önemine dikkat çekti. Perakende sektörünün zorluklarını yakından bildiğini ifade eden Kavuş, yatırımlarıyla gün geçtikçe daha da büyüyen Çelikkayalar ailesini kutladı. 

celikkayalar-konyada-yatirimlarini-surduruyor4.jpg

Konuşmaların ardından Çelikkayalar'ın 25. şubesi olan Şehit Topel Mağazası dualarla hizmete açıldı.

Katılımcılar daha sonra mağazayı gezdi.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.