Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum Konya'ya geliyor! Yoğun program

Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, pazartesi günü Konya'ya geliyor. Kent merkezi ile 3 ilçeyi ziyaret edecek olan Kurum, bakanlık yatırımlarındaki son durumu yerinde inceleyecek.

Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum Konya'ya geliyor! Yoğun program

Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum 28 Haziran Pazartesi günü Konya'ya gelecek. Bakan Kurum'u kentte yoğun bir ziyaret programı bekliyor. 

İLK DURAK ÇELTİK

Murat Kurum, Konya ziyaretine Çeltik ilçesini ziyaret ederek başlayacak. Yeni Sanayi Sitesi inşaat alanında incelemelerde bulanacak olan Kurum, belediye ve esnaf ziyaretinde bulunacak. 

YUNAK VE AKŞEHİR PROGRAMLARI

Çeltik ziyaretinin ardından Yunak'a geçecek olan Bakan Kurum, belediye ve esnaf ziyaretlerinde bulunduktan sonra TOKİ inşaat alanındaki çalışmaları yerinde kontrol edecek. 

Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum'un ilçe ziyaretlerindeki son durağı Akşehir olacak. Rüştü Bey Hanı Restorasyon Çalışmasını inceleyerek Akşehir ziyaretine başlayacak olan Kurum, esnaf ziyaretinde bulunacak ve Dudu Kadın Çarşısı'nın açılışına katılacak. Bakan Kurum, ayrıca belediye ve kiraz bahçesi ziyaretlerinde de bulunacak. 

KONYASPOR'U ZİYARET EDECEK

Bakan Kurum, ilçe ziyaretlerinin ardından Konya'ya gelecek. İlk olarak Eski Stadyum alanında yürütülen Millet Bahçesi ve Millet Camii inşaatlarında incelemelerde bulunacak olan Kurum, daha sonra Kubbe-i Hadra Çini Üretim Atölyesini ziyaret edecek. Bakan Kurum Konya programının sonunda Konyaspor Kulübü'ne geçerek Başkan Fatih Özgökçen ve yeni yönetim kurulu üyeleriyle buluşacak. 

Haber Dairesi

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.