Çeyrek altının fiyatı düştü! İşte Konya’daki güncel rakamlar

Altın fiyatlarında genel anlamda yatay bir seyir olsa da çeyrek altının fiyatı düne göre düştü. Dün 2 bin 900 TL’ye satılan çeyrek altın, bugün Konya’da 2.895 liradan satılıyor. İşte Konya başta olmak üzere piyasalardaki son durum.

Çeyrek altının fiyatı düştü! İşte Konya’daki güncel rakamlar

Altının gram fiyatı, güne yatay seyirle başlamasının ardından 1.696 lira seviyesinde işlem görüyor. Çeyrek altının fiyatında ise düne göre düşüş var.

Dün altının ons fiyatı ve dolar kurundaki artışa paralel değer kazanan altının gram fiyatı, günü önceki kapanışının yüzde 0,4 üzerinde 1.702 liradan tamamladı.

Altının gram fiyatı, güne yatay seyirle başlamasının ardından saat 10.35 itibarıyla yüzde 0,3 altında 1.696 liradan işlem görüyor. Aynı dakikalarda çeyrek altın 2.790 lira, Cumhuriyet altını 11.250 liradan satılıyor.

Altının ons fiyatı, şu sıralarda yüzde 0,5 azalışla 1.957 dolardan işlem görüyor.

Küresel piyasalarda, dünya genelinde ekonomik aktiviteye ve enflasyon problemine ilişkin endişelerle karışık bir seyir öne çıkıyor.

Uzun süre enflasyon ve resesyon ikilemi arasında kalan dünya ekonomilerinin yumuşak iniş yapabilecekleri ihtimali varlık fiyatları üzerindeki baskıyı azaltsa da henüz makroekonomik verilerden alınan sinyallerin net bir mesaj vermemesi fiyatlamaları zorlaştırıyor.

Analistler, bugün yurt içinde imalat sanayi Satınalma Yöneticileri Endeksi (PMI) yurt dışında ise ABD'de ve Avrupa'da imalat sanayi PMI, Avro Bölgesi'nde işsizlik oranı, ABD'de inşaat harcamaları ve JOLTS açık iş sayısı verilerinin takip edileceğini belirterek, teknik açıdan altının ons fiyatında 1.940 ve 1.930 doların destek, 1.970 doların direnç konumunda bulunduğunu kaydetti.

KONYA’DA ALTIN FİYATLARI

Zile Dövizden saat 11.32 itibarıyla alınan değerler doğrultusunda Konya piyasasındaki altın ve döviz fiyatları ise şöyle:

ceyrek-altinin-fiyati-dustu-iste-konyadaki-guncel-rakamlar.jpg

Kaynak:AA / Haber Dairesi

 Editör
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.