CHP furyasına Konya’da BBP de katıldı

Türkiye genelinde CHP’li belediyelerin yaptığını, Konya’da Cumhur İttifakı ortağı BBP yaptı. Bozkır İlçesinde AK Partili belediye başkanından devralınan borçlar, belediye binasına asıldı.

CHP furyasına Konya’da BBP de katıldı

31 Mart yerel seçimleri sonrası CHP'nin AK Parti ve MHP’li belediyelerden aldığı başkanlıklarda astığı borç afişi modasına, Konya’da Cumhur İttifakı ortağı Büyük Birlik Partisi de katıldı.

Kent merkezindeki BBP Bozkır İlçe Başkanlığının da yer aldığı binaya, AK Partili eski Başkan Sadettin Saygı’dan devralınan borçların yer aldığı dev bir afiş asıldı.

Afişte, belediye kasasında 753 bin 500 lira olduğu, esnafa olan burcun ise 51 milyon 074 bin 447 TL olduğu ifadesi yer aldı. Toplam borcun da 62 milyon lirayı aştığı kaydedildi.

chp-furyasina-konyada-bbp-de-katildi.jpg

Paylaşılan fotoğrafın altına bazı sosyal medya kullanıcıları, “Çalışan belediyelerin borç alacak ilişkisinin hiç önemi yok. CHP'li belediyelerin yatarak belediyeleri milyarlarca borca sokmasının hesabını soran yok. BBP’nin de afiş modasına uyması şaşırttı.” yorumlarını yaptı.

chp-furyasina-konyada-bbp-de-katildi.jpeg

AK PARTİ ADAY GÖSTERMEMİŞTİ

Nazif Karabulut, AK Parti’den aday adayı olmuş, aday gösterilmeyince BBP’nin Bozkır Belediye Başkan adayı olarak seçime girmiş ve kazanmıştı.

bozkir-belediye-baskani-nazif-karabulut.jpg
Bozkır Belediye Başkanı Nazif KARABULUT
 Editör
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum