CHP Konya’da aday kavgası! Tüm ilçe yönetimi istifa etti

Yerel seçim için aday belirleme süresinin sonuna gelinirken, CHP’nin Konya teşkilatında işler karıştı. Kulu ilçe yönetimi, dikkat çeken bir açıklama yapıp kadın ve gençlik kollarıyla birlikte istifa etti.

CHP Konya’da aday kavgası! Tüm ilçe yönetimi istifa etti

31 Mart’ta yapılacak yerel seçim için aday belirleme çalışmalarını henüz tamamlayamayan partilerden biri Cumhuriyet Halk Partisi.

CHP, Konya’nın bazı ilçelerinde de adaylarını açıklayamadı.

Haber Dairesi muhabirinin edindiği bilgiye göre; Kulu İlçe Teşkilatı bir ilke imza atıp henüz ismi açıklanmayan kadın belediye başkan adayında karar kıldı. Ancak bu karar Konya İl yönetimine takılınca istifa kararı geldi.

Ersel Çorum Başkanlığındaki CHP Kulu ilçe yönetimi, dikkat çeken bir açıklama yapıp kadın ve gençlik kollarıyla birlikte istifa etti.

ersel-corum-baskanligindaki-chp-kulu-ilce-yonetimi.jpeg
Ersel Çorum - CHP Kulu İlçe Başkanı (Solda)

“PARTİYİ SATAN BAZI ŞAHISLAR…”

Açıklamada şu ifadeler kullanıldı:

“Biz yönetim kurulu olarak Kulumuz'da ilk olacak bir kadın aday belirledik. Kulu'da kendini CHP'li zanneden, geçmişte partiyi satan bazı şahıslar Konya İl yönetimini arayarak adayımızı kötülediler. Bu süreçte Konya İl başkanlığı adayımızı kabul etmedi. Bu nedenden Kulu İlçe Başkanlığı'ndan, ilçe yönetimi, kadın ve gençlik kolları olarak istifamızı verdik.

ersel-corum-baskanligindaki-chp-kulu-ilce-yonetimi.png

 Yazı İşleri Müdürü
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.