CHP lideri Özel’den Suavi’ye destek ziyareti! Konya’yı hedef aldı

Suavi'nin Konya Seydişehir’de 30 Ağustos’ta vereceği konser gelen tepkiler üzerine iptal edilmişti. CHP lideri Özgür Özel, Suavi’yi evinde ziyaret etti. Konya’yı hedef alan Özel, “CHP’li belediyeler olarak sanatçının her zaman yanındayız” dedi.

CHP lideri Özel’den Suavi’ye destek ziyareti! Konya’yı hedef aldı

Suavi'nin, 30 Ağustos’ta CHP’li Konya Seydişehir Belediyesi'nin düzenleyeceği konserde sahne alacağı açıklanmıştı. Önceden yayınlanan programda yer alan Suavi'nin konseri gelen tepkiler üzerine iptal edilmişti.

CHP'li Seydişehir Belediye Başkanı Hasan Ustaoğlu iptal kararını, "Bizim bölgemiz de bu konularda hassas bir bölge ve toplumsal olaylar çıkma ihtimali olan bir yer. Çevremizde de yine oldukça hassasiyet taşıyan bölgeler var" diyerek açıklamıştı. Ustaoğlu partisinin Genel Merkezi ile de bu kararı görüştüğünü ve 'sadece bilgi' verdiklerini aktarmıştı.

CHP LİDERİ SUAVİ’Yİ ZİYARET ETTİ

CHP Genel Başkanı Özgür Özel, Seydişehir Belediyesi tarafından konseri iptal edilen sanatçı Suavi'yi evinde ziyaret etti. Saldırıları kınadığını açıklayan Özel, konser iptal edilmesinin de doğru bulmadığını aktardı.

chp-lideri-ozelden-suaviye-destek-ziyareti-konyayi-hedef-aldi.jpeg

KONYA’YI HEDEF ALDI

Türkiye’nin her kesiminden tepki gören sanatçı Suavi’ye CHP lideri destek verdi. Suavi’ye açık destek veren CHP lideri Özgür Özel Konya’yı hedef aldı.

Özgür Özel sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi:

“Değerli sanatçımız Suavi’yi İstanbul’daki evinde ziyaret ettim. Suavi’nin konserlerine yönelik saldırıları kınıyor, sözde tepkiler nedeniyle daha önce planlanan konserlerinin iptal edilmesini de asla doğru bulmuyorum.

Cumhuriyet Halk Partisi olarak da, Cumhuriyet Halk Partili belediyeler olarak da sanatın ve sanatçının her zaman yanında olduğumuzu tüm kamuoyuna bir kez daha duyuruyoruz. Sanatçıların, siyasi görüşleriyle, etnik kimlikleriyle, mezhepleriyle değil, sanatlarıyla, performanslarıyla ve yetenekleriyle ilgileniyoruz”

chp-lideri-ozelden-suaviye-destek-ziyareti-konyayi-hedef-aldi-001.jpeg

İlgili Haberler

Kaynak:Haber Merkezi

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum