Altın 5775.557
BIST 10945.21
Dolar 42.5207
Euro 49.6147
Sterlin 56.7998

Cihan Buğdaycı Konya’da öğrencilerle buluştu

Girişimci yazar Cihan Buğdaycı Konya’da “Bir Nedenin Varsa Yolun Vardır” konulu söyleyişe katıldı. Fuat Sezgin Lise Medeniyet Akademisi’nde gerçekleşen söyleşide gençlerin geleceğe dair duyduğu kaygıları nasıl umuda dönüştürebilecekleri anlatıldı.

Cihan Buğdaycı Konya’da öğrencilerle buluştu

Gençlerin kişisel ve psikolojik gelişimlerine katkı sunan nitelikli çalışmalar gerçekleştiren Konya Büyükşehir Belediyesi Lise Medeniyet Akademisi (LİMA), bu sefer de girişimci ve yazar Cihan Buğdaycı’yı ağırladı.

Girişimci ve yazar Cihan Buğdaycı, “1 Hayat 12 Beceri” temalı sunumuyla gençlerin yaşamına dokunurken, öğrencilerin geleceğe dair duyduğu kaygıları nasıl umuda ve heyecana dönüştürebilecekleri üzerine etkili bilgiler paylaştı.

Mutlu bir yaşam sürmek için sahip olunması gereken temel yaşam becerileri ile ilgili kilit bilgiler aktaran Buğdaycı, “Gerçekten çocukların sosyal ve duygusal ihtiyaçlarına duyarlı, cevap veren bir ekosistem var. Çocuklar çok motive. Konya bu anlamda çocukları çok destekliyor. Çocuklar kendilerini yalnız hissetmiyorlar, motivasyonlarını çok anlamlı buldum. Umuyorum ki hepsi LİMA çatısı altında güzel üniversitelere, güzel hayallere doğru taşınacaklar” ifadelerini kullandı.

cihan-bugdayci-konyada-ogrencilerle-bulustu-001.jpg

Etkileşimin çok fazla olduğu seminer programı, soru-cevap bölümünün ardından katılımcıların, Cihan Buğdaycı’nın kaleme aldığı “1 Hayat 12 Beceri” adlı kitabı için imza etkinliği ile sona erdi.

cihan-bugdayci-konyada-ogrencilerle-bulustu.jpg

Kaynak:Haber Merkezi

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.