Çocuklar Duymasın’ın ünlü ismi Konya’da
17. Bin Nefes Bir Ses Uluslararası Türkçe Tiyatro Yapan Ülkeler Festivali sürüyor. Devlet Tiyatroları Genel Müdürü Tamer Karadağlı, festival için Konya’ya geldi.
Konya'da, Devlet Tiyatrolarınca düzenlenen 17. Bin Nefes Bir Ses Uluslararası Türkçe Tiyatro Yapan Ülkeler Festivali tüm hızıyla sürüyor.
TAMER KARADAĞLI KONYA’YA GELDİ
Devlet Tiyatroları Genel Müdürü Tamer Karadağlı, beş ülke ve 13 yerli grubun katılımıyla gerçekleştirilen festival için Konya’ya geldi. Ünlü tiyatro ve sinema oyuncusu Vali İbrahim Akın’ı makamında ziyaret etti.

Festivalde bugün saat 20.00'de Konya Devlet Tiyatrosu Sahnesi'nde, Kıbrıs Türk Devlet Tiyatrosu'nun "Burun" gösterisi, Tantavi Kültür ve Sanat Merkezi'nde Azerbaycan ekibinin "Sığıntılar" oyunu ve Selçuklu Kongre Merkezi'nde Ankara Devlet Tiyatrosu'nun "Dracula Bir Dehşet Komedisi" oyunu ile aynı merkezde Konya Şehir Tiyatrosu'nun "Yoldan Çıkan Oyun" sahnelenecek.
Festival, 1 Haziran'da sona erecek.
Kaynak:Haber Merkezi


Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.