Cumhurbaşkanı Erdoğan bugün Konyalılara hitap edecek

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, yerel seçim mitinglerine devam ediyor. Cumhurbaşkanı Erdoğan, haftanın son mitingi için Konya’ya gelecek, Kılıçarslan Meydanı'nda Konyalılara hitap edecek. Erdoğan’ın şehre yeni müjdeler vermesi bekleniyor.

Cumhurbaşkanı Erdoğan bugün Konyalılara hitap edecek

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Konya’ya geliyor. Kentte hazırlıklar tamamlandı, büyük buluşma için tüm önlemler alındı.

SEÇİM ÇALIŞMALARINA ZONGULDAK İLE BAŞLADI

AK Parti Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, 31 Mart yerel seçimleri için miting programına 10 Şubat’ta Zonguldak ile başladı.

Bu hafta sırasıyla Şırnak, Mardin, Ağrı, Van, Hakkari ve Erzurum’da miting yaptı.

cumhurbaskani-recep-tayyip-erdogan-yerel-secim-mitinglerine-devam-ediyor-cumhurbaskani-erdogan-haftanin-son-mitingi-icin-konyaya-gelecek-kilicarslan-meydaninda-konyalilara-hitap-edecek-erdoganin-sehre-yeni-mujdeler-vermesi-bekleniyor.jpg

KONYALILARA HİTAP EDECEK

Cumhurbaşkanı Erdoğan, haftanın son mitinginde de Konyalılara hitap edecek. Kılıçarslan Meydanı’ndaki miting, saat 14.00’te başlayacak. Cumhurbaşkanı Erdoğan, hem gündemdeki konulara değinecek, hem de seçim mesajları verecek.

MÜJDELERLE GELİYOR

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile birlikte Kabine üyesi bazı bakanların da Konya’ya geleceği öğrenilirken, Erdoğan’ın Kılıçarslan Meydanı’ndaki konuşmasında Konyalılara yeni müjdeler vermesi de bekleniyor.

cumhurbaskani-recep-tayyip-erdogan-yerel-secim-mitinglerine-devam-ediyor-cumhurbaskani-erdogan-haftanin-son-mitingi-icin-konyaya-gelecek-kilicarslan-meydaninda-konyalilara-hitap-edecek-erdoganin-sehre-yeni-mujdeler-vermesi-bekleniyor-001.jpg

 Muhabir
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.