Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan Konya paylaşımı!

Konya, 26 Kasım Cumartesi günü tarihi bir güne şahitlik etti. Toplu açılış töreni için Konya’ya gelen Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, programlarının ardından kentten ayrıldı. Erdoğan, sosyal medya üzerinden “Teşekkürler Konya” paylaşımı yaptı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan Konya paylaşımı!

ASELSAN Konya Silah Sistemleri Fabrikası, Büyükşehir yatırımları ve Afşar Barajı ile yapımı tamamlanan diğer tesislerin toplu açılış töreni için Konya’ya gelen Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Mevlana Meydanında Konyalılara seslendi.

Erdoğan’ın ikinci durağı Selçuklu Kongre Merkezi oldu. Genişletilmiş İl Danışma Meclisi Toplantısı'nda partililerle buluşan Erdoğan, gündeme dair açıklamalar yaptı.

Erdoğan, Kur'an-ı Kerim'i 12 ayda ezberleyerek hafız olan görme engelli Ravzanur Koçaker ve ailesini ziyaret ettikten sonra Konya Millet Bahçesini açtı, burada gençlerle bir araya geldi.

Daha sonra Erdoğan kentten ayrıldı.

“TEŞEKKÜRLER KONYA”

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Erdoğan Dijital Medya sosyal medya hesabı üzerinde bir video paylaştı. Videoda, “Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ı muhabbetle karşılayan; Selçuklu'nun başkenti, Mevlana'nın gönül pınarı; sanayinin, tarımın, ticaretin, ilim ve irfanın şehri Konya... Teşekkürler Konya!” ifadelerine yer verildi.

 

 

 

 

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.