Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Konya'da düşen uçakla ilgili açıklama: "Milletimize başsağlığı diliyorum"

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Konya'da düşen askeri uçakla ilgili yaptığı paylaşımda "Gösteri uçağımızın eğitim uçuşu sırasında kaza kırıma uğradığını ve pilotumuzun maalesef şehit olduğunu büyük bir teessürle öğrendim" ifadelerini kullandı

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Twitter'dan yaptığı paylaşımda "Konya'da bir gösteri uçağımızın eğitim uçuşu sırasında kaza kırıma uğradığını ve pilotumuzun maalesef şehit olduğunu büyük bir teessürle öğrendim. Şehidimize Allah’tan rahmet niyaz ediyor; ailesine, yakınlarına, Türk Silahlı Kuvvetlerimize ve Milletimize başsağlığı diliyorum." ifadelerini kullandı.

 

Başkan Erdoğan, Genişletilmiş İl Başkanları Toplantısındaki konuşmasına da kazayla ilgili üzüntülerini dile getirerek başladı.

Konya'da askeri gösteri uçağının düşmesi sonucu şehit olan pilotumuz için başsağlığı dileyen Erdoğan, "Az önce Konya’da bizim Türk Yıldızları olarak tanıdığımız, bildiğimiz uçaklardan biri eğitim uçuşu sırasında maalesef düşüyor. Pilot yüzbaşımız şehit oluyor. Allah’tan kendilerine rahmet diliyorum. Gerek ailesine gerekse tüm silahlı kuvvetlerimize, milletimize başımız sağ olsun diyorum" diye konuştu.

konyadaaskeriucakdustu-5.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.