Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın, Konya'daki "çevre" hassasiyeti I VİDEO

Konya’da tamamlanan yatırımların açılışını yapan Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın çevre hassasiyeti dikkat çekti. Erdoğan, hem Konya Şehir Hastanesi hem de Çevre Yolu çevresindeki yeşil eksiğine vurgu yaptı, ilgililere eksikliğin giderilmesi talimatını verdi.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, dün Konya’daydı…

Konya Şehir Hastanesi ile Çevre Yolu 1. Etabı, Kayacık Lojistik Merkezi, Sarayönü TOKİ ve Konya Büyükşehir Belediyesi tarafından yapılan YHT Gar Alt Geçidi’nin toplu açılışlarını gerçekleştiren Erdoğan’ın, törendeki çevre hassasiyeti dikkat çekti.

konya-sehir-hastanesi-ve-cevre-yolunu-erdogan-acti-004.jpg

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Konya Şehir Hastanesi'nin çevre düzenlemesini beğenmeyince yüklenici firma yöneticisine döndü, "Bu eksiği acilen giderelim" dedi. Erdoğan, "Peyzaj ve çevre düzenlemesinde eksiğimiz var. Hüseyin Bey bunu gidermemiz lazım. Bu kadar muhteşem bir eserin çevresinde çevre düzenlemesi ve peyzajın eksik olmaması lazım. Rakam çok ciddi bir rakam. Böyle bir dev yatırımın bu tür eksiklerinin de olmaması gerekir. İnşallah Konya'ya bir sonraki gelişte etrafın gayet güzel çamlarla, yeşilliklerle donatılmış olduğunu da görürüz. Çünkü buraya gelen hasta kardeşlerim o yeşillikler içerisinde bir başka can bulacak." ifadelerini kullandı.

yesil-1.jpg

“ÇEVRE YOLU ETRAFINA AĞAÇ DİKİLSİN” TALİMATI

Konuşmasının ardından canlı bağlantılarla açılışları gerçekleştiren Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Çevre Yolu 1. Etabı için bağlantı yapıldığı sırada burada da yeşil eksiği olduğunu fark etti. Erdoğan, “Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanım Bekir bey de burada. Biraz ağaç gönderin de ağaç diksinler etrafa. Böyle çölden gitmeyelim. Ağaçlık alanlardan gidelim. O zaman daha başka olur.” dedi.

konya-sehir-hastanesi-ve-cevre-yolunu-erdogan-acti.jpg

cb-erdogan-konya-3.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.