Altın 5777.357
BIST 10995.27
Dolar 42.5218
Euro 49.6072
Sterlin 56.8094

Denizde can veren liseli Berat Armağan’a Konya’da acı veda

Antalya'da denizde boğularak hayatını kaybeden 17 yaşındaki lise öğrencisi Mehmet Berat Armağan, Konya'nın Çumra ilçesinde gözyaşlarıyla toprağa verildi.

Denizde can veren liseli Berat Armağan’a Konya’da acı veda

Konya'nın Çumra ilçesinden arkadaşlarıyla birlikte Antalya’nın Adrasan bölgesine tatile giden Çumra Atatürk Anadolu Lisesi 12. sınıf öğrencisi Mehmet Berat Armağan (17), serinlemek için girdiği denizde boğularak hayatını kaybetmişti. Talihsiz gencin cenazesi, otopsi işlemlerinin ardından memleketine getirildi.

ÇUMRA’DA YÜREK BURKAN CENAZE TÖRENİ

Mehmet Berat Armağan için bugün Çumra Mezarlık Camisi'nde öğle namazına müteakip cenaze namazı kılındı. Törene ailesi, yakınları, arkadaşları, öğretmenleri ve çok sayıda vatandaş katıldı. Genç öğrencinin cenazesi, dualar ve gözyaşları eşliğinde Çumra Mezarlığı’na defnedildi.

denizde-can-veren-liseli-berat-armagana-konyada-aci-veda.jpg

EĞİTİM CAMİASI YASA BOĞULDU

Konya İl Milli Eğitim Müdürlüğü, yayımladığı taziye mesajında, “Çumra Atatürk Anadolu Lisesi 12. sınıf öğrencimiz Mehmet Berat Armağan vefat etmiştir. Öğrencimize Allah’tan rahmet, kederli ailesine, yakınlarına ve eğitim camiamıza başsağlığı dileriz.” ifadelerine yer verdi.

ARKADAŞLARININ İHBARIYLA BULUNDU

Olay, dün Antalya’nın Kumluca ilçesine bağlı Adrasan sahilinde meydana geldi. Mehmet Berat Armağan, arkadaşlarıyla birlikte gittiği tatilde denize girdi. Bir süre sonra gözden kaybolan genç için arkadaşları yardım çağrısında bulundu. Sahil Güvenlik ve sağlık ekipleri tarafından denizde yapılan aramada Armağan’ın cansız bedenine ulaşıldı.

İlgili Haberler
 Editör
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.