Dereceye giren öğrenciler ödüllerini Konyalı başkanlardan aldı

Konya’daki imam hatip okullarında eğitim görüp YKS ve LGS’de dereceye giren öğrenciler için ödül töreni düzenlendi. ÖNDER İmam Hatipliler Derneği’nin düzenlediği organizasyonda sınavlarda ilk bine giren öğrenciler onurlandırıldı.

Dereceye giren öğrenciler ödüllerini Konyalı başkanlardan aldı

Konya’da ÖNDER İmam Hatipliler Derneği, imam hatip okullarında eğitim görüp girdikleri Yükseköğretim Kurumları Sınavı (YKS) ve Liselere Geçiş Sistemi (LGS) sınavlarında ilk 1000’e girme başarısı gösteren öğrenciler için ödül töreni düzenledi.

Öğrenciler ödüllerini Konya AK Parti Milletvekili Mustafa Hakan Özer, İl Milli Eğitim Müdürü Murat Yiğit ve Selçuklu Belediye Başkanı Ahmet Pekyatırmacı’nın ellerinden aldı.

dereceye-giren-ogrenciler-odullerini-konyali-baskanlardan-aldi.jpg

Ödül töreniyle ilgili sosyal medya hesabından bilgilendirmede bulunan Konya AK Parti Milletvekili Mustafa Hakan Özer, “YKS ve LGS’de derece yapan İmam Hatip Lisesi öğrencilerimizi tebrik ediyor, başarılarının daim olmasını diliyorum. Çocuklarımızda büyük emekleri olan eğitimcilerimize ve ailelerimize ayrıca teşekkür ediyorum.” dedi.

dereceye-giren-ogrenciler-odullerini-konyali-baskanlardan-aldi-001.jpg

Selçuklu Belediye Başkanı Ahmet Pekyatırmacı ise yine sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda şu ifadelere yer verdi:

“Şehrimizde eğitim alan ve sınavlarında ilk 1000’e girme başarısı gösteren öğrencilerimizi tebrik ediyor, başarılarının daim olmasını diliyorum.

Çocuklarımızda büyük emekleri olan öğretmen ve ailelerimize ayrıca teşekkür ediyorum.”

dereceye-giren-ogrenciler-odullerini-konyali-baskanlardan-aldi-002.jpg

Mustafa Büyükkaplan Hafız Anadolu İmam Hatip Lisesi’nde gerçekleştirilen törene, AK Parti Konya Milletvekili Mustafa Hakan Özer, Konya İl Milli Eğitim Müdürü Murat Yiğit, Selçuklu Belediye Başkanı Ahmet Pekyatırmacı, Konya Müftüsü Prof. Dr. Ali Öge, ÖNDER Genel Başkan Yardımcısı Ahmet Yapıcı, ÖNDER Konya İl Başkanı Arif Bağcı, protokol üyeleri, öğretmenler, öğrenciler ve veliler katıldı.

dereceye-giren-ogrenciler-odullerini-konyali-baskanlardan-aldi-003.jpg

dereceye-giren-ogrenciler-odullerini-konyali-baskanlardan-aldi-004.jpg

dereceye-giren-ogrenciler-odullerini-konyali-baskanlardan-aldi-005.jpg

Kaynak:Haber Kaynağı

 Muhabir
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.