Dr. Ahmet Özcan, vefatının yıl dönümünde dualarla anıldı

Bir güzel insan, bir güzel günde; 25’inci seneyi devriyesinde rahmetle ve dualarla anıldı. Sevenleri Dr. Ahmet Özcan’ı unutmadı.

Dr. Ahmet Özcan, vefatının yıl dönümünde dualarla anıldı

Konya’nın yetiştirdiği önemli isimlerden Dr. Ahmet Özcan, vefatının 25’inci yıl dönümünde dualarla anıldı.  

Sevenleri Dr. Ahmet Özcan’ı rahmetle andı ve hatıralarını tazeledi.

Dönemin sıkıntıları, medya alanındaki insan kaynağı ve içerik noksanlığına rağmen Dr. Ahmet Özcan’ın cesaretle bu alana girerek bir medya okulu kurduğunu belirten Nurettin Bay, 25 yıl sonra hatırlanmasının onun erdem dolu hasletleri ve aksiyonel çalışma sisteminin tezahürü olduğunu söyledi.

Oğlu Avukat Mustafa Özcan ise, babasının 45 yıllık kısa ömrüne 90 yıllık bir çalışma birikimi sığdırdığını kaydetti. Özcan, “Onun iyilik yaptığı, yardım ettiği kişileri biz de ölümünden sonra müşahede ettik. Evlatları olarak mirasına sahip çıkmaya çalışıyoruz. Amel defterinin açık kalmasına gayret ediyoruz.” dedi.

Haber Dairesi Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Tatlısu da, rahmetli Dr. Ahmet Özcan’ın acısını, aradan geçen 25 yılda yüreklerinde hisseden tüm dostlarına teşekkür etti. Tatlısu, Ahmet Özcan’ın örnek hayatı ve yaptıkları ile unutulmaz bir şahsiyet olduğunu ifade etti.

ahmet-ozcan.jpeg

Haber Dairesi

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.