DSİ, Konya Apa Barajı suyu için ayakta
DSİ Konya 4. Bölge Müdürü Mehmet Alp, Apa Barajı, Apa İsale Kanalı ve sulama sahasında incelemelerde bulundu. Konya Kapalı Havzası’nın taşkınlara karşı sigortası olarak değerlendirilen Ana Tahliye Pompa İstasyonları da ziyaret edildi.
Devlet Su İşleri (DSİ) Konya 4. Bölge Müdürlüğü ekipleri, sulama sezonu ve devam eden çalışmalar kapsamında sahadaki incelemelerini sürdürüyor.
APA BARAJI VE SULAMA SAHASINDA İNCELEME
DSİ Konya 4. Bölge Müdürü Mehmet Alp, KOS Şube Müdürü Ali Arıaslan, Çumra Sulama Birliği Başkanı Fulya Fişekçioğlu Üstün ve teknik personellerle birlikte Apa Barajı, Apa İsale Kanalı ve sulama sahasında incelemelerde bulundu.
Yetkililer, bölgede yürütülen çalışmalar ve mevcut durum hakkında değerlendirmeler yaptı.

SULAMA SEZONU DEĞERLENDİRİLDİ
Saha incelemelerinin ardından KOS Şube Müdürlüğü’nü ziyaret eden Bölge Müdürü Alp, kurum personeliyle bir araya geldi. Toplantıda sulama sezonu, yürütülen çalışmalar ve önümüzdeki süreçte yapılacak faaliyetler ele alındı.

KONYA KAPALI HAVZASI İÇİN BÜYÜK ÖNEM TAŞIYOR
Program kapsamında KOS İşletme ve Bakım Şube Müdürlüğü’ne bağlı Ana Tahliye Pompa İstasyonları da incelendi. Konya Kapalı Havzası’nın taşkınlara karşı korunmasında büyük öneme sahip olan tesislerde yapılan çalışmalar hakkında teknik ekiplerden bilgi alındı.






Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.