Dünya’nın gözü bu tarihlerde Konya’da olacak!

Konya, 26 Ekim - 28 Ekim tarihleri önemli bir toplantıya ev sahipliği yapacak. Birleşmiş Kentler ve Yerel Yönetimler Teşkilatı (UCLG) Konya’da buluşacak. Tramvay durakları Dünya Belediye başkanları için oldukça renklendirildi.

Dünya’nın gözü bu tarihlerde Konya’da olacak!

Konya, Dünya Belediyeler Birliği toplantısına hazırlanıyor. Küresel anlamda yerel ve bölgesel yönetimlerin en aktif örgütü kabul edilen Birleşmiş Kentler ve Yerel Yönetimler Teşkilatı (UCLG) Konya buluşması öncesi şehir farklı hazırlıklarıyla dikkat çekiyor.

Tramvay durakları Dünya Belediye başkanları için oldukça renklendirildi. “Bak ve hisset”, “geleceği gör” gibi ifadelerle Dar’ül Mülk’e yakışan derinliği yüksek afişlerle donatıldı.

Dünya Belediyeler Birliği Başkanı Uğur İbrahim Altay’ın ev sahipliği yapacağı Konya’daki Dünya Belediye Başkanlarının katılacağı toplantı her zamankinden daha da önemli hale geldi.

dunyanin-gozu-bu-tarihlerde-konyada-olacak.jpg

Kudüs’ün, Hamas’ın ateş altında olduğu bir dönemde toplantının yapılması dünyanın gözünün Konya’da olacağı anlamına geliyor. Hatta Konya’da yayınlanacak olan dünya belediyeler birliği ortak bildirisi oldukça önemli olacak.

dunyanin-gozu-bu-tarihlerde-konyada-olacak-001.jpg

Kaynak:Haber Kaynağı

 Editör
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.