Dutlu Âlâ Balık Restaurant kısa sürede yeni buluşma adresi oldu

Yeşili, havasının güzelliği ve eşsiz manzarasıyla Konya’nın cazibe merkezlerinden biri olan Dutlu Millet Bahçesinde açılan Âla Balık Restaurant balıkseverlerin buluşma noktası oldu.

Dutlu Âlâ Balık Restaurant kısa sürede yeni buluşma adresi oldu

Açıldığı günden bu yana Konya’nın cazibe merkezi olan Dutlu Millet Bahçesinde kısa bir süre önce hizmet vermeye başlayan Âla Balık Restaurant, kısa süre içinde balıkseverlerin gözdesi oldu. Yeşilin her tonunu içinde barındıran Millet Bahçesinde, temiz ve bol oksijen barındıran bir ortamda ve Konya’nın en güzel manzaralarından birinin eşliğinde hizmet veren ‘Âla Balık Restaurant’ yaklaşık 1.500 metrekarelik bir alanda normal şartlar altında 240 kişiye aynı anda hizmet verebiliyor. Restaurant, zengin deniz ürünleri menüsü, eşsiz sunumları ve çağdaş hizmetleriyle misafirlerine unutulmaz tatlar ve değerli anlar yaşatıyor.

dutlu-ala-balik-restaurant-kisa-surede-yeni-bulusma-adresi-oldu-003.jpg

dutlu-ala-balik-restaurant-kisa-surede-yeni-bulusma-adresi-oldu-002.jpg

BAŞKAN KAVUŞ: “PAROLAMIZ; LEZZET, HİZMET VE UYGUN FİYAT”

‘Âla Balık Restaurant’ın kısa süre içinde Meram Belediyesinin gurur duyduğu iştiraklerden biri haline gelmesinden duyduğu memnuniyeti dile getiren Meram Belediye Başkanı Mustafa Kavuş, restaurantın her yönüyle vatandaşlardan tam not aldığına vurgu yaptı. Sadece burada değil gıda ile ilgili diğer iştiraklerinde de ‘Lezzet, hizmet ve uygun fiyat’ düsturunu ilke edindiklerinin altını çizen Başkan Kavuş, “Vatandaşlarımızın ilçede eksikliğini hissettikleri alanlarda hizmet vererek onların hayatlarına katkı sunmaya gayret gösteriyoruz. Hemşerilerimizle ortaya koyduğumuz bu güzel diyalog sonrasında ortaya çıkan ‘Dutlu Millet Bahçesi Âla Balık Restaurant’da bu çabalarımızın sonucunda doğdu. Vatandaşlarımızın bu noktadaki memnuniyetini gösterdikleri ilgi ve alakadan anlıyoruz. Restaurant, en leziz çeşitleri ve verdiği hizmet kalitesiyle kısa sürede ilgi odağı oldu. Tüm vatandaşlarıma bu ilgilerinden dolayı teşekkür ediyor, bu eşsiz deneyimi yaşamayanları da bu güzel mekanda ağırlamaktan mutluluk duyacağımızı hatırlatmak istiyorum” diye konuştu. 

dutlu-ala-balik-restaurant-kisa-surede-yeni-bulusma-adresi-oldu.jpg

dutlu-ala-balik-restaurant-kisa-surede-yeni-bulusma-adresi-oldu-001.jpg

dutlu-ala-balik-restaurant-kisa-surede-yeni-bulusma-adresi-oldu-004.jpg

dutlu-ala-balik-restaurant-kisa-surede-yeni-bulusma-adresi-oldu-005.jpg       

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.