Altın 5897.703
BIST 11311.31
Dolar 42.6861
Euro 50.1507
Sterlin 57.0609

Ekrem Coşkun, Ramazan’da fiyatları düşürdü

Konya’da lezzeti ve fiyatıyla öne çıkan Ekrem Coşkun Etlekmek, Ramazan menülerinde fiyatları geri çekti.

Ekrem Coşkun, Ramazan’da fiyatları düşürdü

Konya’nın ünü sınırları aşan etliekmeğini uygun fiyatla satışa sunan Ekrem Coşkun, Ramazan menüleriyle de dikkat çekiyor.

Etliekmekte geçen senenin fiyatlarını sabit tutan şirket, döner ve iskenderde fiyatları geri çekti.

DÖNER VE İSKENDER MENÜSÜ 350 TL

Geçen sene Ramazan’da 375 liraya satılan döner ve iskender menüsü fiyatı enflasyona rağmen düşürüldü. Beyşehir çevreyolu merkez restoranımızda döner ve iskender menüleri 350 TL’den satışa sunuldu.

ekrem-coskun-ramazanda-fiyatlari-dusurdu-001.jpeg

“HALKIN YANINDA DURMAK LAFLA OLMAZ”

Açıklamayı, Ekrem Coşkun sosyal medya hesabından yaptı. Coşkun, “Halkın yanında durmak lafla olmaz, dedik; cebinize dost, sofranıza yoldaş olmak istedik. Fiyatları geri çektik, çünkü bizim için sizinle her Ramazan, kazançtan öte, gönülleri birleştiren en büyük hediyedir.” dedi.

ekrem-coskun-ramazanda-fiyatlari-dusurdu.jpeg

 Yazı İşleri Müdürü
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
3 Yorum