Emlak Konut, asansör üretimini Konya’da yapacak

Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank ile Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum yarın Konya’ya gelecek. İki Bakan, önce iş birliği protokolü imzalayacak. Ardından Emlak Konut Asansör Fabrikası açılış töreni yapılacak.

Emlak Konut, asansör üretimini Konya’da yapacak

Binlerce kişiyi uygun fiyatlarla ev sahibi yapan Emlak Konut, artık asansörleri Konya’da üretecek. 

Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank ile Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum yarın Konya’ya gelecek. 

İki Bakan ilk olarak Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı ile Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı himayelerinde, Konya Büyükşehir Belediyesi iş birliğinde Konya’da kurulan TÜBİTAK Temiz Enerji, İklim Değişikliği ve Sürdürülebilirlik Araştırma Enstitüsü Tanıtım ve İş Birliği Protokolü İmza Törenine katılacak.

Selçuklu Kongre Merkezi’ndeki programda, Türkiye’nin yeşil kalkınma sürecinde iklim değişikliği odaklı çalışmalar yürütecek enstitünün tanıtımı yapılacak, ardından iş birliği protokolü imzalanacak.

EMLAK KONUT KONYA ASANSÖR FABRİKASI AÇILACAK

Tören sonrası Türkiye Yüzyılı’nın Yerli ve Milli Asansörünün üretileceği Emlak Konut Asansör Fabrikasının açılışı törenle yapılacak. 

emlak-konut-asansor-uretimini-konyada-yapacak.png

emlak-konut-asansor-uretimini-konyada-yapacak-001.png

Haber Dairesi (Konya Haber)

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.