Emniyet Genel Müdürü Mehmet Aktaş Konya'da

Emniyet Genel Müdürü Mehmet Aktaş, Konya'ya gelerek bazı ziyaretlerde bulundu. Vali Vahdettin Özkan ile bir araya gelen Aktaş, İl Emniyet Müdürlüğü ve İl Jandarma Komutanlığını ziyaret ederek şehit aileleriyle buluştu.

Emniyet Genel Müdürü Mehmet Aktaş Konya'da

Emniyet Genel Müdürü Mehmet Aktaş, bazı ziyaret ve incelemelerde bulunmak üzere Konya'ya geldi. Aktaş'a Genel Müdürlük İnşaat Emlak Daire Başkanı Ahmet Nehar Poçan da eşlik etti. 

emniyet-genel-muduru-mehmet-aktas-konyada-4.jpg

Konya İl Emniyet Müdürlüğü'ne gelişinde tören mangası tarafından karşılanan Aktaş, daha sonra emniyet şeref defterini imzaladı. 

emniyet-genel-muduru-mehmet-aktas-konyada-6.jpg

Bir süre önce yeni görevine başlayan Konya İl Emniyet Müdürü Engin Dinç'e 'hayırlı olsun' dileklerinde bulunan Aktaş, kentin asayiş ve güvenliği noktasında yapılan çalışmalar hakkında brifing adlı.

emniyet-genel-muduru-mehmet-aktas-konyada-3.jpg

Daha sonra İl Jandarma Komutanlığına geçen Aktaş, tören mangasını selamladıktan sonra şeref defterini imzaladı. Aktaş, daha sonra İl Jandarma Komutanı Tuğgeneral Şakir Uslu ile görüştü.

emniyet-genel-muduru-mehmet-aktas-konyada-5.jpg

ŞEHİT AİLELERİNİ UNUTMADI

Emniyet Genel Müdürü Mehmet Aktaş, Konya ziyaretinde şehit ailelerini de unutmadı. Aktaş, Daire Başkanı Ahmet Nehar Poçan ve İl Emniyet Müdürü Engin Dinç ile birlikte Şehit Polis Memuru Ali Teke ve Şehit Uzman Jandarma Ramazan Sağ'ın ailelerini ziyaret etti.

SELÇUKLU YAZIR POLİS MERKEZİ İNŞAATINI YERİNDE İNCELEDİ

Önümüzdeki günlerde hizmete açılması planlanan ve bölgenin asayiş ve güvenliğine büyük katkı sağlayacak Yazır Polis Merkezi Amirliği’nin inşaatını yerinde inceleyen Genel Müdür Aktaş, inşaatın geldiği son durum hakkında bilgi aldı.

emniyet-genel-muduru-mehmet-aktas-konyada-1.jpg

VALİ ÖZKAN'I ZİYARET ETTİ

Mehmet Aktaş beraberindekilerle birlikte Konya Valisi Vahdettin Özkan'ı da makamında ziyaret ederek bir süre görüştü.

emniyet-genel-muduru-mehmet-aktas-konyada-2.jpg

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.