Ereğli, Davutoğlu’nu Kılıçdaroğlu üzerinden vurdu

Konya’nın Ereğli ilçesinde ziyaretlerde bulunan Gelecek Partisi Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu’na tepki geldi. Muhtar ve çiftçi Ercan Aktaş, “Kılıçdaroğlu ziyaretinde koskoca ilçeyi kasaba yaptı, siz de kasabayı köy yapmaya mı geldiniz?” dedi.

Ereğli, Davutoğlu’nu Kılıçdaroğlu üzerinden vurdu

KONYA HABER: Yedili koalisyonun küçük ortağı Gelecek Partisi Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu, Konya’nın Ereğli ilçesinde bir dizi ziyarette bulundu.

Ereğli Ziraat Odasını ziyaret eden Davutoğlu'na Yıldırım Beyazıt Mahallesi Muhtarı ve ziraat odası delegesi Ercan Aktaş, serzenişte bulundu.

Aktaş, "Bakanlığınız döneminde de söz verdiniz Ereğli'ye sahip çıkmıyorsunuz. Sayın Kılıçdaroğlu 2-3 sefer buraya geldi. Kasaba yaptı burayı. Koskoca ilçeyi kasaba yaptı. Şimdi ne yapacaksınız? Kasabayı köye mi çevireceksiniz?" dedi.

eregli-davutoglunu-kilicdaroglu-uzerinden-vurdu.jpg

KONYA’YA ÜLKE, EREĞLİ’YE KASABA DEMİŞTİ

CHP Genel Başkanı ve 7'li koalisyonun Cumhurbaşkanı adayı Kemal Kılıçdaroğlu, Ereğli ziyareti sırasında “Konya, Hollanda'dan büyük bir ülke. Toprak olarak Hollanda'dan büyük bir ülke.” ifadelerini kullanmıştı.

Kemal Kılıçdaroğlu'nun Konya gafı bununla da sınırlı kalmamış, Konya için "ülke" diyen Kılıçdaroğlu, şehrin en büyük ilçesi Ereğli için de "kasaba" ifadesini kullanmıştı.

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.