Ereğli, kısa süre içinde kalp merkezine kavuşacak

AK Parti Ereğli İlçe Başkanı Zübeyir Dursun ve Ereğli Devlet Hastanesi Başhekimi İskender Gökçay, Ereğli’ye kazandırılacak kalp merkezi konusunda görüş alışverişinde bulundu.

Ereğli, kısa süre içinde kalp merkezine kavuşacak

Yapılan istişareleri değerlendiren AK Parti Ereğli İlçe Başkanı Zübeyir Dursun, “Yaklaşık 2 yıldır kalp merkezinin Ereğli’mize kazandırılması için uğraş veriyorduk. Nihayet beklediğimiz sonuca ulaştık. Ereğli’mize hayırlı olsun” dedi.

Ereğli’ye her alanda olduğu gibi sağlık alanında da yatırım almaya devam ettiğini kaydeden Dursun, “Hastanemiz doktor kadrosu, fiziki yapısı, modern cihazlar ile donatılmış ve kaliteli hizmet vermeyi sürdürüyor. Bilindiği gibi Ereğli’nin Konya’ya olan uzaklığı hasta sevklerinde zaman zaman sorunlar yaşanmasına neden oluyordu. Özellikle de kalp krizi geçirip anjiyo olacak hastalarımız bu sorunları derinden hissediyordu. Yaklaşık 2 yıldır Ereğli’ye kalp merkezi kazandırılması noktasında girişimlerimiz oldu. Sayın Sağlık Bakanımız Fahrettin Koca ile yaptığımız görüşmeler sonucu bu yatırımın Ereğli’ye kazandırılmasını sağladık. Bu konuda Sayın Bakanımız ile AK Parti Konya Milletvekilleri Sayın Halil Etyemez ve Abdullah Ağralı’ya çok teşekkür ediyorum. Ereğli’mize hayırlı olsun” ifadelerini kullandı.

Dursun, Sağlık Bakanı Fahrettin Koca’nın onayından geçen Ereğli Kalp Merkezi için İl Sağlık Müdürlüğü ile yazışmaların başladığını ve en kısa sürede yapımını gerçekleştireceklerini sözlerine ekledi.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.