Ereğli’de 51 araç trafikten çekildi, 651 kişiye ceza yazıldı

Konya’nın Ereğli ilçesinde Emniyet Müdürlüğü trafik şube ekipleri tarafından denetim ve kontroller yapıldı. 4 gün boyunca süren denetimlerde 51 araç trafikten çekildi. 4 gün içinde toplam bin 352 aracın kontrolünü yapıldı, 651 kişiye ceza yazıldı.

Ereğli’de 51 araç trafikten çekildi, 651 kişiye ceza yazıldı

Konya Ereğli İlçe Emniyet Müdürlüğü trafik şube ekipleri tarafından karayollarında denetimler ve kontroller aralıksız devam etti.

Vatandaşların can ve mal güvenliklerini korumak amacı ile gecesini gündüzüne katan Ereğli Polisi son 4 gün içinde toplam bin 352 aracın kontrolünü yaptı.

Öğrenci servislerinden, motosikletlere, otomobillerden çekicilere ve tarım araçlarına kadar binden fazla araç denetlendi.

DENETİMLER DEVAM EDECEK

Yapılan kontrollerde denetlenen toplam bin 352 araçtan 651 araç ve sürücüsüne ceza yazıldı. 51 araç ise Karayolları Trafik Kanununda belirtilen şartları sağlamadığı gerekçesi ile trafikten men edildi.

20 Kasım ile 24 Kasım tarihleri arasında yapılan kontrollerin bundan sonraki günlerde de aralıksız devam edeceği ve her türlü suç ve suçlulara karşı mücadelenin devam edeceği belirtildi.

ereglide-51-arac-trafikten-cekildi-651-kisiye-ceza-yazildi.jpeg

ereglide-51-arac-trafikten-cekildi-651-kisiye-ceza-yazildi-001.jpeg

Kaynak:Haber Kaynağı

 Editör
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.