Ereğli’de narkotik, asayiş ve kaçakçılık operasyonu

Konya’nın Ereğli ilçesinde jandarma ve polis ekiplerince gerçekleştirilen asayiş, narkotik ve kaçakçılık operasyonlarında 24 aranan şahıs yakalandı. Operasyon kapsamında çok sayıda kaçak ürün ile uyuşturucu ele geçirildi.

Ereğli’de narkotik, asayiş ve kaçakçılık operasyonu

Konya’nın Ereğli ilçesinde jandarma ve polis ekipleri, 18 Mart 2024 ve 25 Mart 2024 tarihleri arasında asayiş, narkotik ve kaçakçılık operasyonları gerçekleştirdi.

24 ARANAN ŞAHIS YAKALANDI

Ereğli İlçe Emniyet Müdürlüğü ekiplerince haklarında farklı suçlardan kesinleşmiş hapis cezası ile aranan 6 şahıs, ifadeden dolayı aranan 3 şahıs olmak üzere toplam 9, İlçe Jandarma Komutanlığı tarafından haklarında farklı suçlardan kesinleşmiş hapis cezası ile aranan 6 şahıs, ifadeden dolayı aranan 9 şahıs olmak üzere toplam 15 aranan şahıs yakalandı.

ereglide-narkotik-asayis-ve-kacakcilik-operasyonu.jpg

ÇOK SAYIDA YUYUŞTURUCU İLE KAÇAK ÜRÜN ELE GEÇİRİLDİ

Ayrıca operasyonlar kapsamında 14 şüpheliye işlem yapıldı, 0,58 gram metamfetamin maddesi, 29 adet sentetik ecza hap maddesi, 1,89 gram esrar maddesi, 2,79 gram sentetik tannabinoid maddesi, 1 adet uyuşturucu kullanım aparatı, 2 adet elektronik sigara sarma makinesi, 1 adet kompresör, 47 kilogram kıyılmış tütün, 5 bin adet doldurulmuş sigara, 150 bin adet boş makaron, 1 adet ruhsatsız tabanca, 1 adet ruhsatsız av tüfeği, 1 adet kurusıkı tabanca ve 1 adet bıçak ele geçirildi.

ereglide-narkotik-asayis-ve-kacakcilik-operasyonu-001.jpg

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.