Altın 5768.686
BIST 10918.51
Dolar 42.5032
Euro 49.5697
Sterlin 56.7521

Ereğli’de yeni şok! Bu kez bir firmanın tüm araçları hedef alındı

Konya’nın Ereğli ilçesinde bir kargo firmasına ait 5 aracın lastikleri kimliği belirsiz kişi veya kişilerce patlatıldı. Geçtiğimiz hafta 6 aracın kundaklandığı ilçede yaşanan bu yeni olay, emniyeti alarma geçirdi.

Ereğli’de yeni şok! Bu kez bir firmanın tüm araçları hedef alındı

Konya’nın Ereğli ilçesinde araçlara yönelik saldırılara bir yenisi daha eklendi. Geçtiğimiz hafta 6 aracın kundaklanarak yakıldığı ilçede, dün gece saatlerinde bir kargo firmasına ait tüm araçların lastikleri patlatıldı. Olay, emniyet birimlerini yeniden harekete geçirdi.

Alınan bilgilere göre, Ereğli’de faaliyet gösteren bir kargo firmasına ait 5 aracın lastikleri, henüz kimliği belirlenemeyen kişi veya kişiler tarafından şişlenerek patlatıldı. Olayın sabah saatlerinde fark edilmesinin ardından Ereğli’nin farklı mahallelerinden emniyete aynı şikâyetle 5 farklı başvuru yapıldı.

ereglide-yeni-sok-bu-kez-bir-firmanin-tum-araclari-hedef-alindi.webp

İhbarlar üzerine harekete geçen Ereğli İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri, söz konusu kargo firmasına ait araçların tamamının tekerleklerinin kasten patlatıldığını tespit etti. Olay yerinde inceleme yapan ekipler, zanlı ya da zanlıların kimliğinin belirlenmesi ve yakalanması için geniş çaplı soruşturma başlattı.

ereglide-yeni-sok-bu-kez-bir-firmanin-tum-araclari-hedef-alindi-001.webp

Ereğli’de geçtiğimiz hafta sonu da benzer bir olay yaşanmış; bir gecede toplam 6 araç kundaklanarak yakılmıştı.

İlgili Haberler
 Editör
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.