Eşini öldürüp kayınvalidesini yaralamıştı! Konya’da yakalandı

Konya Ladik’te ayrı yaşadığı 3 çocuk annesi eşi Zekiye Ertuğrul’u tabancayla vurarak öldürüp kayınvalidesini ağır yaralayan Durmuş Ali Ertuğrul her yere aranıyordu. Ertuğrul, Selçuklu’da düzenlenen operasyonla yakalandı.

Eşini öldürüp kayınvalidesini yaralamıştı! Konya’da yakalandı

Olay, geçtiğimiz gün sabah saatlerine Konya'nın Sarayönü ilçesi Ladik Mahallesi’nde yaşanmış, ayrı yaşadığı 3 çocuk annesi eşi Zekiye Ertuğrul’u tabancayla vurarak öldürüp kayınvalidesi Ayşe Çokurpınar’ı ağır yaralayan Durmuş Ali Ertuğrul, her yere aranıyordu.

Jandarma arazide, Konya Asayiş Şube Müdürlüğü Cinayet Büro Amirliği ekipleri de şehir merkezinde Ertuğrul’un yakalanması için çalışma yapıyordu.

Polis, Durmuş Ali Ertuğrul’un Selçuklu İlçesi Aydınlıkevler Mahallesinde olduğunu belirledi. Akşam saatlerinde düzenlenen operasyonla Ertuğrul yakalandı. Şüpheli, geniş güvenlik önlemleri altında emniyete götürüldü.

esini-oldurup-kayinvalidesini-yaralamisti-konyada-yakalandi.jpg

NE OLMUŞTU?

İddiaya göre; en küçüğü 8 aylık, en büyüğü 18 yaşında olan 3 çocuk annesi Zekiye Ertuğrul, bir süre önce eşi Durmuş Ali Ertuğrul ile anlaşmazlık yaşayınca evi terk edip ailesinin yanına yerleşti.

Durmuş Ali Ertuğrul, konuşmak için eşinin yaşadığı eve geldi. Burada taraflar arasında tartışma çıktı. Tartışma sırasında Durmuş Ali Ertuğrul tabancayla eşi Zekiye Ertuğrul ve kayınvalidesi Ayşe Çokurpınar’a ateş etti.

Ambulansla Sarayönü Devlet Hastanesi'ne kaldırılan Zekiye Ertuğrul hayatını kaybetti. Durumu ağır olan Ayşe Çokurpınar ise ilk müdahalesinin ardından Selçuk Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi’ne sevk edildi.

2023/11/13/konya-ladikte-karisini-oldurup-kayinvalidesini-yaralayan-zanli-araniyor-003.jpg

Öldürülen Zekiye Ertuğrul’un boşanma davası açmak için hazırlık yaptığı öğrenilmişti.

2023/11/13/konya-ladikte-karisini-oldurup-kayinvalidesini-yaralayan-zanli-araniyor.jpg

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.