Eski Bakan Varank sordu, Başkan Altay’ın cevabı gündem oldu

Türkiye'nin ilk astronotu Alper Gezeravcı, misyon lideri ile yemek yediği anın görüntüsünü paylaştı. Fotoğrafı alıntılayan eski Bakan Mustafa Varank’ın sorusuna Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay’ın cevabı ise gündem oldu.

Eski Bakan Varank sordu, Başkan Altay’ın cevabı gündem oldu

Türkiye'nin ilk astronotu Alper Gezeravcı, Axiom-3 (Ax-3) misyon lideri Michael Lopez-Alegria ile yemek yediği anın görüntüsünü paylaştı.

Gezeravcı, X sosyal medya hesabından Lopez-Alegria ile fotoğrafını paylaşarak "Uluslararası Uzay İstasyonu'nda Commander Michael ile yemek keyfi!" ifadesini kullandı.

Lopez-Alegria da kendi X hesabından aynı fotoğrafı "İlk Türk astronotla Uluslararası Uzay İstasyonu'nda yemek yiyoruz." notuyla paylaştı.

Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mehmet Fatih Kacır da Ax-3 misyon lideri Lopez-Alegria'nın paylaşımını alıntılayarak "Afiyet olsun" dedi.

eski-bakan-varank-sordu-baskan-altayin-cevabi-gundem-oldu.jpg

UZAYDA EN ÇOK NEYİ ÖZLERDİNİZ?

AK Parti Bursa Milletvekili; Sanayi, Ticaret, Enerji, Tabii Kaynaklar, Bilgi ve Teknoloji Komisyonu Başkanı Mustafa Varank, fotoğrafı alıntılayıp, “Alper Gezeravcı'nın yerine 14 gün boyunca uzayda siz kalacak olsanız en çok neyi özlerdiniz?” diye sordu.

Konyalılar adına cevabı, Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay verdi. Altay, Alper Gezeravcı'nın yerine 14 gün boyunca uzayda kalacak olsayda en çok “Etlekmek” özleyeceğini belirtti.

Sosyal medyadaki paylaşımın altına çok sayıda yorum yazıldı.

eski-bakan-varank-sordu-baskan-altayin-cevabi-gundem-oldu-001.jpg

Kaynak:Haber Kaynağı

 Yazı İşleri Müdürü
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.