Eski eş dehşeti! Konyalı kadın boğazından bıçaklanıp öldürüldü

Antalya’da 44 yaşındaki Ayten Çağıran, eski eşi 48 yaşındaki Abdülkadir Kocaoğlu tarafından boğazından bıçaklanarak öldürüldü. Şüpheli polis ekiplerince gözaltına alındı. Çağıran, Konya’nın Ereğli ilçesinde toprağa verilecek.

Eski eş dehşeti! Konyalı kadın boğazından bıçaklanıp öldürüldü

Olay, Antalya’nın Döşemealtı ilçesi Akdeniz Bulvarı üzerinde yaşandı.

İhlas Haber Ajansı’nda (İHA) yer alan haberdeki iddiaya göre; Afyonkarahisar’ın Dinar ilçesinde infaz koruma memuru olarak görev yapan Abdülkadir Kocaoğlu (48), yaklaşık 1 yıl önce boşandığı eski eşi Ayten Çağıran’ı (44) boğazından bıçaklayarak öldürdü.

Çağıran’ın ölüp ölmediğini kontrol eden ve başından ayrılmayan Kocaoğlu, olay yerine gelen polis ekipleri tarafından suç aleti ile birlikte gözaltına alındı.

eski-es-dehseti-konyali-kadin-bogazindan-bicaklanip-olduruldu.jpg

"SONUNDA KARDEŞİMİ KATLETTİ"

Olay Yeri İnceleme ve Savcılık incelemesinin ardından Antalya Adli Tıp Kurumu morguna kaldırılan Ayten Çağıran’ın cansız bedeni otopsi işlemlerinin ardından ağabeyi Ayhan Çağıran tarafından teslim alındı.

KONYA EREĞLİ’DE TOPRAĞA VERİLECEK

Kardeşinin evli olduğu dönemde Kocaoğlu’ndan şiddet gördüğünü ve birkaç kez uzaklaştırma kararı aldırdığını belirterek, “Şiddetine dayanamadığı için boşandılar. Defalarca uzaklaştırma kararı aldırdı. Bayramın son günü Antalya’ya gelerek kardeşimi takip etmiş. Sonunda kardeşimi katletti” diyerek acısını dile getirdi.

Ayten Çağıran’ın cenazesi defnedilmek üzere Konya’nın Ereğli ilçesine götürüldü.

eski-es-dehseti-konyali-kadin-bogazindan-bicaklanip-olduruldu-001.jpg

“PİŞMANIM, BİR ANLIK ÖFKEYLE OLDU”

Antalya Emniyet Müdürlüğü Cinayet Büro Amirliği ekipleri tarafından ifadesi alınan Kocaoğlu, emniyetteki işlemlerinin ardından sağlık kontrolünden geçirilerek Adliyeye sevk edildi.

Kocaoğlu sağlık kontrolü çıkışında gazetecilerin sorularını cevapsız bıraktı. Kocaoğlu'nun emniyetteki ifadesinde Kurban Bayramı'nın son günü Afyonkarahisar'dan Antalya'ya geldiğini ve eski eşini takip ettiğini söylediği öğrenildi. Olay günü de motosikleti ile eski eşi Ayten Çağıran'ı takip ettiğini, durduğu sırada barışmak için konuşmak amacıyla yanına gittiğini ancak tartışmaya başladıklarını belirttiği ve "Pişmanım, bir anlık öfke ile bu durum gerçekleşti" dediği öğrenildi.

eski-es-dehseti-konyali-kadin-bogazindan-bicaklanip-olduruldu-002.jpg

Kaynak:İHA

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.