Fotoğraf Konya’dan! Boykot çağrısı karşılığını buldu

İşgalci İsrail’in Gazze’deki katliamı nedeniyle yapılan boykot çağrıları Konya’da karşılığını buldu. Bugün bir AVM’de çekilen fotoğrafta, vatandaşların Mc Donald’s yerine yerli firmaları tercih ettiği görüldü. Fotoğraf kısa sürede sosyal medyada yayıldı.

Fotoğraf Konya’dan! Boykot çağrısı karşılığını buldu

İşgalci İsrail’in Filistin’deki katliamı devam ediyor.

Okulları, evleri, camileri bombalayan katil İsrail, sivillerin sığındığı hastaneleri de vuruyor. 40 günü aşkın süredir devam eden katliamda Gazze'de 13 binden fazla insan can verdi, binlerce insan ise yaralandı. Enkaz altında kaldığı düşünülen yaklaşık 6 bin kişinin ise kayıp olduğu rapor edildi.

BOYKOTA ÇAĞRI

Bir çok ülke katliama sessizliğini sürdürürken, ilk andan itibaren sesini yükselten Türkiye, Gazzeli kardeşlerinin her anlamda yanında durmaya çalışıyor. Onlardan biri de boykot. İsrail ve İsrail’e destek veren firmalara yönelik boykot çağrıları sürüyor.

KONYA’DA KARŞILIĞINI BULDU

Konyalılar bu konudaki hassasiyetini bir kez daha gösterdi ve boykot listesindeki bir markayı kaderine terk etti. Konya’nın Selçuklu ilçesinde bulunan bir AVM’deki vatandaşların, Mc Donald’s yerine yerli firmaları tercih ettiği görüldü.

fotograf-konyadan-boykot-cagrisi-karsiligini-buldu.jpeg

Haber Dairesi’nde yayınlanan fotoğraf kısa sürede sosyal medyada yayıldı.

fotograf-konyadan-boykot-cagrisi-karsiligini-buldu-001.jpeg

Kaynak:Haber Kaynağı

 Editör
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.