Genç KOMEK güz dönemi kayıt başvurusu 2023 - 2024 başladı

KOMEK merakla beklenen açıklamayı yaptı. Konya Büyükşehir Belediyesi Meslek Edindirme Kursları bünyesinde hizmet veren Genç KOMEK için güz dönemi 2023 - 2024 kayıtlarının başladığı duyuruldu.

Genç KOMEK güz dönemi kayıt başvurusu 2023 - 2024 başladı

Konya Büyükşehir Belediyesi Meslek Edindirme Kursları (KOMEK) bünyesinde hizmet veren Genç KOMEK için 2023 - 2024 güz dönemi kayıtları başladı.

GENÇ KOMEK GÜZ DÖNEMİ KAYIT BAŞVURUSU 2023

7-14 yaşındaki öğrencilerin yaz tatillerini verimli geçirmesi amacıyla faaliyet yürüten Genç KOMEK, kış döneminde de öğrencilerle buluşuyor. Bugün başlayan Genç KOMEK Atölye kayıt başvuruları, 31 Ekim 2023 tarihine kadar devam edecek.

Branşlar ve yaş gruplarının kurs merkezlerine göre değişiklik gösterdiği bildirildi.

Daha önce yapılan açıklamada kurslara yönelik şu bilgiler verilmişti:

“Merkez ve ilçelerde belirlenen kurs merkezlerinde verilecek güz dönemi eğitimleri, haftada bir gün, iki saat Kur'an-ı Kerim ve iki saat branş dersi olmak üzere toplamda dört saatten oluşacak. Seçtikleri branşlarda etkinliklere ve projelere dahil olacak öğrenciler için uzun soluklu bir eğitim sürecinin planlandığı Genç KOMEK güz döneminde, güncel eğitim programları kullanarak öğrencilere istedikleri branşlarda eğitimler verilecek. Yeni dönemde Melodi Atölyesi'ne bağlama ve çocuk korosu, İşlem Atölyesi'ne grafik animasyon ve endüstriyel tasarım branşları eklenirken ayrıca Mutfak Atölyesi, Sahne Sanatları Atölyesi ve Spor Atölyesi olmak üzere üç yeni atölye daha öğrencilere hizmet verecek. Atölyenin özelliğine göre sınavlar ve başarı değerlendirmesi uzman eğitmenler tarafından oluşturulan sınav komisyonuyla yapılacak. Erkek ve kız ayrı olarak 16 kişilik sınıflarda eğitim alacak öğrenciler, seçtikleri branşla Kuran-ı Kerim dersini seviyeye göre bire bir eğitimle alacak."

genc-komek-guz-donemi-kayit-basvurusu-2023-2024-basladi.jpg

KONYA GENÇ KOMEK GÜZ DÖNEMİ KAYIT BAŞVURUSU İÇİN TIKLAYIN

Kaynak:Haber Kaynağı

 Editör
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.