Gezmek için Konya’ya geldiler, bir kadına dehşeti yaşattılar!

Konya’nın Akşehir ilçesinden kent merkezine gezmek için gelen 3 arkadaş, paraları bitince bir kadının cep telefonunu kapkaç yöntemiyle çaldı. Bölgedeki güvenlik kameralarını inceleyen polis, telefonu satmaya çalışan şüphelileri suçüstü yakaladı.

Gezmek için Konya’ya geldiler, bir kadına dehşeti yaşattılar!

Olay, Konya’nın Meram ilçesi Konevi Mahallesi’nde yaşandı.

İddiaya göre; 18 yaşındaki Fazıl İ., 22 yaşındaki Muhammet A. ve 19 yaşındaki Ramazan Ç., Akşehir ilçesinden gezmek için kent merkezine geldi. Bir süre sonra paraları biten gençler, bir kadının cep telefonu kapkaç yöntemiyle çalıp kayıplara karıştı.

POLİS ŞÜPHELİLERİN İZİNİ ADIM ADIM TAKİP ETTİ

İhbar üzerine bölgeye polis ekipleri sevk edildi. Mağdur ve görgü tanıklarının ifadeleri üzerine Asayiş Şube Müdürlüğü Hırsızlık ve Yankesicilik Büro Amirliği ekipleri çalışma başlattı.

Ekipler, şüphelilerin kaçış güzergahındaki 12 kilometrelik mesafede, 47 adet işyeri güvenlik kamerası ile Kent Güvenlik Yönetim Sistemi (KGYS) kameralarını tek tek inceledi.

gezmek-icin-konyaya-geldiler-kadina-dehseti-yasattilar.jpg

SUÇÜSTÜ YAKALANDILAR

Olayı gerçekleştiren 3 şüpheli cep telefonunu satmaya çalışırken yakalayarak gözaltına aldı. Çalınan cep telefonu polis ekiplerince sahibine teslim edildi.

gezmek-icin-konyaya-geldiler-kadina-dehseti-yasattilar-001.jpg

3 ŞÜPHELİ TUTUKLANDI

Emniyetteki işlemlerinin ardından 3 şüpheli adliyeye sevk edildi. Nöbetçi mahkemeye çıkartılan şüphelilerden şüphelilerden Fazıl İ. ve Muhammet A. tutuklandı, Ramazan Ç. ise adli kontrolle serbest bırakıldı.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.