Görevi bırakma kararı alan Recep Konuk’a açık çağrı

PANKOBİRLİK Genel Başkan Recep Konuk, Eylül ayı sonunda yapılacak genel kurulda, 22 yıldır sürdürdüğü nöbeti devredeceğini açıklamıştı. Konuk’a, sosyal medyada, kararını bir kez daha gözden geçirmesi çağrısı yapılıyor.

Görevi bırakma kararı alan Recep Konuk’a açık çağrı

PANKOBİRLİK Genel Başkan Recep Konuk, dün flaş bir açıklama yaptı. Konuk, Eylül ayı sonunda yapılacak genel kurulda, 22 yıldır sürdürdüğü nöbeti devredeceğini belirterek, “29 Eylül 2021 Çarşamba günü kooperatifimizin genel kurulunu Konya Büyükşehir Belediyesi stadyumunda yapacağız. 22 yıllık nöbeti bu genel kurulda devredeceğim. 22 yılın sonunda emanetin sahiplerinden yürekten bir hayır duası alabildiysem en büyük mutluluğum bu olacak.” dedi.

KARARI GÖZDEN GEÇİRME ÇAĞRISI

Bu açıklama sonrası sosyal medyadan Başkan Konuk’a çağrı yapılmaya başlandı. Onlardan biri de Çumra Belediye Başkanı Recep Candan’dan geldi. Candan, “22 yıldır Konya Pancar Ekicileri Kooperatifi, Konya Şeker Anonim Şirketi Yönetim Kurulu Başkanı ve Pankobirlik Genel Başkanı olarak ilçemize, ilimize ve ülkemize yapmış olduğu büyük hizmetlerden dolayı Sayın Recep Konuk Başkanımıza şükranlarımızı sunuyoruz. Çumralılar olarak bu hizmetlerin artarak devam edebilmesi için kendisinin göreve devam etmesi düşüncemizi ve Sayın Recep Konuk başkanımızın görevi bırakmaya ilişkin kararını bir kez daha gözden geçirmesi talebimizi ve dileğimizi hemşehrilerimiz adına ifade ediyorum.” dedi.

recep-konuk.jpg

Haber Dairesi

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.