Konya Güle Oynaya Camiye Gel 2022 başvurusunda son gün

Konya Güle Oynaya Camiye Gel 2022 kayıt başvuruları bugün sona eriyor. Büyük ilgi gören çalışmayla, başvuru yapıp 40 gün sabah namazını camide kılan 9-10 yaş kız ve erkek çocuklarına bisiklet hediye edilecek. (Güle Oynaya Camiye Gel başvuru formu)

Konya Güle Oynaya Camiye Gel 2022 başvurusunda son gün

Konya Büyükşehir Belediyesi'nin özgün projesiyle bu yaz da sabah namazında camiler çocuk sesleriyle şenlenecek. 2022 yılında da Güle Oynaya Camiye Gel projesi devam ediyor. Kayıt başvurusu yaptıktan sonra 1 Temmuz - 31 Ağustos 2022 tarihleri arasında 40 gün sabah namazını camide kılan çocuklara bisiklet hediye edilecek.

GÜLE OYNAYA CAMİYE GEL 2022 BAŞVURUSUNDA SON 2 GÜN

Güle Oynaya Camiye Gel projesinin kayıt başvuruları 16 Haziran 2022 tarihinde başlamıştı. İnternetten online olarak gerçekleştirilen kayıtlar devam ediyor. Güle Oynaya Camiye Gel 2022 başvuruları, bugün (25 Haziran 2022) günü sona erecek.

Güle Oynaya Camiye Gel başvuru formu ve linki ile diğer tüm detaylara haberin altında bulunan linki tıklayarak ulaşabilirsiniz.

KIZ ÇOCUKLARI DA BAŞVURU YAPABİLİYOR

Belediye olarak birçok iş yaptıklarını ama kendilerini en çok heyecanlandıran, en çok mutlu eden işin “Güle Oynaya Camiye Gel” projesi olduğunu belirten Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay, bu yıl da projeye devam ettiklerini ve 25 Haziran’a kadar 2012 ve 2013 doğumlu çocukları kayıt yaptırmaya beklediklerini kaydetti.

Başkan Altay, “İnşallah bu yıl da camilerimize 1 Temmuz-31 Ağustos tarihleri arasındaki 60 gün içerisinde 40 gün sabah namazına aileleriyle birlikte gelen çocuklarımıza bisikletlerini hediye edeceğiz. Tabi şehirleri imar ederken neslin ihyasını ihmal ederseniz ihmal ettiğiniz o nesil, imar ettiğiniz o şehri mahveder. Dolayısıyla biz bir taraftan şehri imar ediyoruz, bir taraftan da neslin ihyasıyla ilgili çalışmalar yürütüyoruz. Bunun en güzel örneği de Güle Oynaya Camiye Gel projesi.” dedi.

Başkan Altay, sosyal medyadan yöneltilen bir sonu üzerine, “Kız ve erkek, 31 ilçemizden tüm mahallelerimizden (köylerimizden) yaşı uygun çocuklarımız başvuru yapabilir.” ifadelerini kullandı.

GÜLE OYNAYA CAMİYE GEL NE ZAMAN BAŞLIYOR?

1 Temmuz-31 Ağustos tarihleri arasında kayıt yaptırdığı camide 40 gün cemaat ile sabah namazını kılan çocuklar bisikletlerini çekilişiz alabilecek.

konya-gule-oynaya-camiye-gel-2022-basvurusunda-son-2-gun.jpg

31 İLÇEDEN KATILIM SAĞLANABİLECEK

Merkez ilçeler; Selçuklu, Meram ve Karatay’ın yanı sıra, Konya’nın diğer 28 ilçesinden de (Ahırlı, Akören, Akşehir, Altınekin, Beyşehir, Bozkır, Cihanbeyli, Çeltik, Çumra, Derbent, Derebucak, Doğanhisar, Emirgazi, Ereğli, Güneysınır, Hadim, Halkapınar, Hüyük, Ilgın, Kadınhanı, Karapınar, Kulu, Sarayönü, Seydişehir, Taşkent, Tuzlukçu, Yalıhüyük ve Yunak) kayıt başvurusu yapılabilecek. 

Başvuru şartları şu şekilde sıralandı:

  • 01.01.2012 - 31.12.2013 arası doğmuş çocuklar başvuru yapabilir.
  • Başvuru sahibinin ikamet adresinin Konya’da olması gerekmektedir.
  • Başvuruların alınmasının ardından girilen bilgilerin doğruluğu Mernis Sistemi üzerinden kontrol edilecek, kampanya şartlarına uymayan ya da yanlış bilgi içeren başvuru kayıtları silinecektir. Adres ve yaş bilgilerinizin Mernis sisteminden doğrulanamadığı için kaydınızın silinmesi durumunda Konya Büyükşehir Belediyesi herhangi bir sorumluluk taşımaz.
  • Gerekli durumlarda başvuru esnasında gireceğiniz telefon numarası üzerinden iletişim sağlanacaktır.

GÜLE OYNAYA CAMİYE GEL BAŞVURU 2022

Güle Oynaya Camiye Gel 2022, Güle oynaya camiye gel 2022 kayıt, Güle Oynaya Camiye Gel 2022 başvuru, Güle oynaya camiye gel 2022 başvuru tarihi, Güle oynaya camiye gel 2022 başvuru form, Konya Büyükşehir Belediyesi bisiklet dağıtımı, Konya Büyükşehir Belediyesi Bisiklet Başvurusu, Camiye gel bisiklet, Camiye gel Konya 2022, Camiye gel Konya başvuru, Camiye gel Konya Belediyesi, Güle oynaya camiye gel 2022 yaş sınırı gibi aramaların güncel sonuçlarına bu sayfadan ulaşabilirsiniz.

Haber Dairesi (Konya Haber)

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
6 Yorum