Gülvezir Korkmaz: Zenginliğimiz birlik ve beraberliğimizdir

Konya Genç İş İnsanları Derneği (KONYAGİAD) Başkanı Gülvezir Korkmaz, yönetim kurulu üyeleriyle birlikte AK Parti İl Başkanı Hasan Angı’yı ziyaret etti.

Gülvezir Korkmaz: Zenginliğimiz birlik ve beraberliğimizdir

Geçtiğimiz günlerde gerçekleştirilen olağan genel kurulda üyelerin oybirliği ile yeniden Konya Genç İş İnsanları Derneği (KONYAGİAD) Başkanlığına seçilen Gülvezir Korkmaz, yönetim kurulu üyeleriyle birlikte AK Parti Konya İl Başkanı Hasan Angı’yı ziyaret etti

''Genel kurulumuza teşrif eden Sayın Başkanımıza teşekkür ziyareti gerçekleştirdik '' diyen KONYAGİAD Başkanı Gülvezir Korkmaz “Kısa sürede büyük teveccüh gören derneğimizin genel kuruluna katılarak genç iş insanlarına güç veren, desteklerini sürekli yanımızda hissettiğimiz il başkanımız Sayın Hasan Angı’ya şükranlarımızı sunuyoruz. Sanayimizi ve sanayicilerimizi hak ettiği yere taşımanın yolu daha fazla çalışmaktan geçmektedir. Ancak bizleri, şehrimizi, ticaret erbaplarını ve esnafımızı daha da ileriye taşıyan ana gücümüz birlik ve beraberliğimizdir. Bizler bir ve beraber olduğumuz sürece Konya’mız hem hak ettiği yere ulaşacak hem de ihracat rakamlarını zirveye taşıyacaktır. Böylece güzel şehrimiz 2023, 2053 ve 2071 hedeflerine ulaşan ilk iller arasında gururla yerini alacaktır” ifadelerini kullandı.

gulvezir-korkmazdan-ak-partiye-ziyaret-2.jpg

gulvezir-korkmazdan-ak-partiye-ziyaret.jpg

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.