Güneysınır’da istihdama büyük katkı sağlayacak tekstil atölyesinde sona gelindi

Güneysınır Belediye Başkanı Ahmet Demir, ilçenin kalkınması ve refah seviyesinin artması için inşa ettikleri tekstil atölyesinin kısa sürede hizmete gireceğini duyurdu.

Güneysınır’da istihdama büyük katkı sağlayacak tekstil atölyesinde sona gelindi

Başkan Demir, yaptığı açıklamada, seçim vaatleri arasında yer alan tekstil atölyesi projesinde sona yaklaşıldığını açıkladı.

Hem meslek edindirme hem de istihdama yönelik çalışmanın büyük bölümünün tamamlandığını belirten Demir, “Güneysınır’ın ihtiyaçlarına uygun, vatandaşlarımızın taleplerini karşılayacak projelerin hayata geçirilmesi için yoğun çaba harcıyoruz. Seçim döneminde hemşehrilerimize rutin belediye hizmetlerinin yanı sıra  vatandaşlarımıza iş ve ekmek kapısı olacak  istihdam sağlayacak projelerin ilçemizde hayata geçirilmesi konusunun birinci önceliğimiz olacağı sözünü vermiştik. Bu çerçevede Mevlana Mahallemizde yapımına başladığımız, 900 metrekare kapalı alana sahip tekstil atölyemizi tamamlamak üzereyiz. 100-150 kişiye iş kapısının açılacağı atölyemizde sona yaklaştık. Kısa süre içinde hizmete girecek olan atölyemiz şimdiden Güneysınır’ımıza hayırlı olsun.” dedi.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.