Güneysınır’da KOP Meslek Atölyesi için başvurular başladı

Güneysınır Belediye Başkanı Ahmet Demir, en önemli projelerinden biri olan ilçedeki dezavantajlı vatandaşlara istihdam sağlayacak olan "Güneysınır Belediyesi KOP Meslek Atölyesi" için başvuruların başladığını açıkladı.

Güneysınır’da KOP Meslek Atölyesi için başvurular başladı

Başkan Demir, yaptığı açıklamada, “Güneysınır Belediyesi KOP Meslek Atölyesi"  için başvuruları almaya başladıklarını bildirdi.

Demir, “Güneysınır Mevlana Mahallemizde bu amaçla kurulmuş olan tekstil atölyesinde kadın ve gençler önceliğinde talepte bulunan ilçe halkından ilk etapta yaklaşık 50- 60 kişiye tekstil ve dikiş konusunda teorik MEB onaylı uygulamalı ve teorik eğitim verilerek ardından üretim amaçlı kurulan atölyede istihdam edilecektir. Proje kursiyerlerinin seçiminde; Güneysınır ilçemizde ikamet eden kadın ve gençler olmak üzere dezavantajlı bireylere öncelik verilecektir. Kursiyer pozisyonuna başvuracak adaylar için 18 – 35 yaş aralığı şartı bulunmaktadır. Tekstil atölyesinde doğrudan çalışmak için müracaat edecek tekstil makinalarını profesyonel olarak kullanabilen deneyimli personel için yaş şartı bulunmamaktadır.” dedi.

Başvurular, Güneysınır Belediyesi web sayfasının www.guneysinir.bel.tr/basvuru linkinden yapılabilecek.

whatsapp-image-2021-01-29-at-21-44-09.jpeg

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.