Altın 5743.85
BIST 11007.37
Dolar 42.5228
Euro 49.5529
Sterlin 56.732

Günümüzün büyük sorunu Konya’da Vali başkanlığında ele alındı

Konya’da, bağımlılıkla mücadelede etkili adımlar atılması ve paydaşlar arasında iş birliğinin güçlendirilmesi amacıyla önemli bir toplantı düzenlendi. Toplantıya, Vali İbrahim Akın başkanlık etti ve ilgili kurum temsilcileri katıldı.

Günümüzün büyük sorunu Konya’da Vali başkanlığında ele alındı

Bağımlılıkla mücadelede etkin çalışmalar yürütmek, madde bağımlılığını önlemek ve topluma kazandırma süreçlerini güçlendirmek amacıyla düzenlenen Bağımlılıkla Mücadele İl Koordinasyon Kurulu Toplantısı, Konya Valisi İbrahim Akın başkanlığında gerçekleştirildi.

İl Sağlık Müdürlüğü tarafından yapılan bilgilendirme sunumlarında, bağımlılıkla mücadele kapsamında yürütülen çalışmalar ve planlanan projeler ele alındı. Vali Akın, bağımlılıkla mücadelede alınması gereken tedbirler ve yapılması gereken çalışmalar hakkında katılımcıların görüşlerini dinleyerek değerlendirmelerde bulundu.

gunumuzun-buyuk-sorunu-konyada-vali-baskanliginda-ele-alindi.jpg

İl Sağlık Müdürlüğü Eğitim Merkezi’nde gerçekleştirilen toplantıya; İl Jandarma Komutanı Tümgeneral Cemil Lutfi Özkul, Vali Yardımcısı Mustafa Gündoğan, Cumhuriyet Başsavcı V. Lütfü Boyalı, Meram Kaymakamı Dr. Bayram Yılmaz, Karatay Kaymakamı Cengiz Ayhan, İl Emniyet Müdürü Maksut Yüksek, Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Ercan Uslu, rektör yardımcıları, kamu kurum ve kuruluşlarının temsilcileri ile sivil toplum kuruluşlarının yetkilileri katıldı.

gunumuzun-buyuk-sorunu-konyada-vali-baskanliginda-ele-alindi-001.jpg

Toplantıda, bağımlılıkla mücadelede daha etkin çözümler üretilmesi için paydaşlar arası koordinasyonun önemi vurgulanırken, madde bağımlılığıyla ilgili farkındalık çalışmalarının artırılması gerektiği belirtildi.

Kaynak:Haber Merkezi

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.