Hafta sonu Antalya’ya Konya damgası vurulacak

Antalya’da bu yıl ilk kez bir fuar gerçekleştirilecek. Traktör, Tarım Makineleri, Ekipmanları ve Teknolojileri Fuarı Pazar günü açılacak. Katılımcılarının yüzde 25’ini Konya firmaları oluşturacak fuara 50 farklı ülkeden ziyaretçi bekleniyor.

Hafta sonu Antalya’ya Konya damgası vurulacak

Antalya’da hafta sonu önemli bir organizasyon başlıyor. Traktör, Tarım Makineleri, Ekipmanları ve Teknolojileri Fuarı 10 Ekim'de kapılarını açacak. Fuar katılımcılarının yüzde 25'ini Konya'da tarım makinası üretimi yapan firmalar oluşturacak.

TANITIM TOPLANTISI YAPILDI

Informa Fuarcılık tarafından bu yıl 10 - 14 Ekim tarihlerinde ilk kez Antalya Anfaş Fuar Merkezi'nde düzenlenecek Growmach Traktör, Tarım Makineleri, Ekipmanları ve Teknolojileri Fuarı'nın tanıtım toplantısı, Konya'da yapıldı.

Sektörde yerli ve yabancı markaları buluşturacak yaklaşık 20 bin ziyaretçinin beklendiği fuarın tanıtım toplantısında konuşan Growmach Fuar Direktörü Engin Er, fuarın, traktör ve tarım makineleri sektöründe bir teknoloji buluşması olduğu kadar, sektördeki çiftçilerin de deneyim ve vizyonlarını paylaşacakları güçlü bir platform olacağını söyledi.

hafta-sonu-antalyaya-konya-damgasi-vurulacak.jpg

KONYA FİRMALARI YENİ İŞ İMKANI BULACAK

Er, hem yerli hem de yabancı müşterileri bir araya getirecek fuar sürecinde firmaların Antalya'da yeni iş bağlantılarına ulaşma imkanı bulacaklarını belirterek, sözlerini şöyle sürdürdü:

"Bu fuarı ilk defa yapıyoruz. Fuar katılımcılarının yüzde 25'ini Konya'da tarım makinası üretimi yapan firmalar oluşturacak. Toplam 180 firma katılacak, 50 farklı ülkeden 20 bin ziyaretçi bekliyoruz. Nitelikli bir fuar olacak. Fuar için açtığımız online kayıtlarda 50'den fazla ülkeden ziyaretçi kaydı var." ​​​​​​​​​​​​​​

hafta-sonu-antalyaya-konya-damgasi-vurulacak-001.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum