Hakan Şendağlı, AK Parti’den Konya Milletvekili Aday Adayı oldu

Bir asra yakın süredir Konya’da hizmet veren Şendağlı markasının sahibi Hakan Şendağlı, AK Parti Konya Milletvekili Aday Adaylığı başvurusu yaptı. Şendağlı, “Konyalıları en iyi şekilde temsil etmek için yola çıkmış bulunmaktayım.” dedi.

Hakan Şendağlı, AK Parti’den Konya Milletvekili Aday Adayı oldu

14 Mayıs’ta yapılacak Cumhurbaşkanı Seçimi ve 28. Dönem Milletvekili Genel Seçimi dolayısıyla milletvekili aday adayı başvuruları bugün de devam etti.

HAKAN ŞENDAĞLI, AK PARTİ’DEN KONYA MİLLETVEKİLİ ADAY ADAYI OLDU

1939 yılından bu yana Konya’da hizmet veren Şendağlı markasının sahibi Hakan Şendağlı, AK Parti Konya Milletvekili Aday Adaylığı için başvuruda bulundu.

Şendağlı açıklamasında şunları kaydetti:

“Cumhuriyetimizin 100. yılında, Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın açıkladığı ve milletimizle paylaştığı “Türkiye Yüzyılı” vizyonunun hayata geçirildiği, milletimiz için tekrar yeni bir sayfanın açılmaya başladığı bu dönemde, önümüzdeki seçim şüphesiz ki, cumhuriyet tarihimizin en önemli seçimidir.

Böyle kritik bir zamanda halkın içinden çıkan birisi olarak, Konyalıları en iyi şekilde temsil etmek, milletvekili olarak memleketimizin sorunlarına çözüm bulmak, Sayın Cumhurbaşkanımızın yüküne omuz vermek için vefa duygularıyla hayırlı bir yola çıkmış bulunmaktayım.

Bu ulvi ve büyük davada yola çıkarken siz Konyalı kardeşlerimin duasına ve desteklerine talibim.

Konya’mızda insanlarımıza hizmet gayesiyle gece-gündüz demeden köy köy, kasaba kasaba, şehir şehir, ihlas ve samimiyetle çalışmaya hazırım. Sevdamız; milletimize, şehrimize ve insanımıza hizmet sevdasıdır.”

AK Parti Konya Milletvekili Aday Adayı Hakan Şendağlı, “Bir asra yakın süredir Şerafettin Camii karşısında Şendağlı markasıyla Konyamızı en iyi şekilde temsil etmekteyiz. 14 Mayıs 2023 Cumhurbaşkanlığı Seçimi ve 28. Dönem Milletvekili Genel Seçiminde hemşehrilerimin dua ve desteklerini beklerim.” ifadelerini kullandı.

hakan-sendagli-ak-partiden-milletvekili-aday-adayi-oldu.jpeg

Haber Dairesi (Konya Haber)

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum