Haşim Bayram vefat etti

Koronavirüse yakalanan eski Kombassan Holding Yönetim Kurulu Başkanı Haşim Bayram, tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybetti. (HAŞİM BAYRAM KİMDİR?)

Haşim Bayram vefat etti

Eski Kombassan Holding Yönetim Kurulu Başkanı Haşim Bayram ve eşi Emine Bayram, koronavirüse yakalandı.

Durumları ağırlaşınca 22 Ekim'de hastaneye kaldırılan Haşim Bayram ve eşi Emine Bayram, yoğun bakımda tedavi altına alındı.

Haşim Bayram, bugün doktorların çabasına rağmen kurtarılamadı ve hayatını kaybetti.

Haber Dairesi ailesi olarak Haşim Bayram’a Allah’tan rahmet, sevenlerine başsağlığı dileriz.

hasim-bayram-vefat-etti-002.jpeg

HAŞİM BAYRAM KİMDİR?

1951 yılında Karaman’da doğan Haşim Bayram, ilk ve orta öğrenimini Kazım Karabekir’de, lise öğrenimini de Akşehir İlköğretim Okulu ve Ankara Yüksek Öğretmen Hazırlık sınıflarında tamamladı. Daha sonra Ankara Üniversitesi Fen Fakültesi Kimya Fizik lisansı, ayrıca Kimya Yüksek Mühendislik öğrenimini tamamladı. Anadolu’nun birçok lisesinde kimya öğretmenliği, sanayii bölge müdür yardımcılığı ve bazı sanayii tesisi ve kuruluşlarında mühendislik yaptı. 1981 yılından sonra özel dershanecilikle ticari hayata atıldı. 1989 yılında Kombassan Holding’i kurdu ve uzun bir süre yönetim kurulu başkanlığı görevini üstlendi.

hasim-bayram-vefat-etti.jpeg

CENAZE PROGRAMI BELLİ OLDU

Kombassan Holding kurucusu Haşim Bayram'ın cenazesi, yarın öğle namazı sonrası (1 Kasım 2021) Hacıveyis Camii'nde (Mevlana yakını) kılınacak namazın ardından Üçler Mezarlığı'na defnedilecek.

Haşim Bayram'ın eşi Emine Bayram da 23 Ekim Cumartesi günü tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybetmiş, pazar günü öğle namazının ardından Üçler Mezarlığında toprağa verilmişti.

hasim-bayram-vefat-etti-003.jpeg

Haber Dairesi

 

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.