Hemşehrilerinden İBB Başkan Adayı Murat Kurum’a tam destek

Konya-Karaman İlleri Hotamış Türkmenleri Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Ahmet Kiraz, Cumhur İttifakı’nın İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Murat Kurum’u tebrik etti.

Hemşehrilerinden İBB Başkan Adayı Murat Kurum’a tam destek

AK Parti’nin 31 Mart’ta yapılacak yerel seçimlerde İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan (İBB) adayı olarak eski Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum ismini açıklaması, hemşehrilerini mutlu etti.

Konya-Karaman İlleri Hotamış Türkmenleri Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği adına Başkan Ahmet Kiraz bir açıklama yaptı.

Kiraz, şunları kaydetti:

“Hotamış Türkmenlerinin son dönemlerde yetiştirdiği değerli isimlerden biri; eski Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanımız Sayın Murat Kurum, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan (İBB) adayı olarak gösterildi. İsmi açıklanırken en az kendisi kadar heyecan duyduk. Bakanlığı döneminde yaptığı çalışmalarla tüm Türkiye’nin sevgisini kazanan hemşehrimizin 31 Mart’taki seçimlerden zaferle çıkacağına inancımız tam. Bu yolda Konya-Karaman İlleri Hotamış Türkmenleri olarak duamız hep kendisiyle olacak. Ülkemizde yaşanan sel, deprem gibi afetlerde madden ve manen nasıl yanında olduysak bu süreçte de destekçi olacağız. Daha yaşanabilir bir İstanbul için çalışacağından zerre şüphe duymadığımız Sayın Murat Kurum’u tebrik ediyor, başarılarının daim olmasını diliyoruz.”

hemsehrilerinden-ibb-baskan-adayi-murat-kuruma-tam-destek-001.jpeg

Kaynak:Haber Kaynağı

 Editör
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.