Hırsız bu kez Konya Adliyesi yakınlarındaki iş yerlerini seçti

Konya’nın Karatay İlçesinde bulunan Adalet Sarayı yakınlarındaki iş yerlerine gece saatlerinde hırsız girdi. Kasa, para, çek değerli ne bulduysa çalan hırsız, güvenlik kameralarına aldırış bile etmedi. İşte o anlar…

Hırsız bu kez Konya Adliyesi yakınlarındaki iş yerlerini seçti

Alınan bilgiye göre; Konya’nın merkez Karatay İlçesi Yeniceler Caddesindeki Kızılöz MyOfis adlı iş hanının zemin katında bulunan restorana hırsız girdiği ihbarı polis ekiplerini harekete geçirdi.

PARA, ÇEK VE SENET BULUNAN KASAYI ÇALDI

İhbarla adrese ulaşan ekipler, iş yeri sahibiyle görüştü ve hırsızın 400 bin liralık çek, bir miktar para ve senetler bulunan kasayı çaldığını öğrendi.

KAMERAYA ALDIRIŞ ETMEDİ

Güvenlik kamerası görüntüleri incelendiğinde, gece geç saatlerde Konya Adliyesi karşısındaki söz konusu iş yerine gelen hırsızın etrafı kolaçan edip kapıyı zorla açtığı, hemen kasaya yöneldiği, bir süre uğraş vermesine rağmen açamayınca kasayla birlikte kaçtığı görüldü.

İş yeri sahibinin şikayetiyle şüphelinin yakalanması için çalışma başlatan polise, kısa süre sonra yakınlardaki başka bir restoranda daha hırsızlık olayı yaşandığı ihbarı yapıldı.

Ekipler, o iş yerinde de inceleme yaptı.

hirsiz-bu-kez-konya-adliyesi-yakinlarindaki-is-yerlerini-secti.jpeg

Kaynak:Haber Kaynağı

 Editör
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.