İBB Başkan Adayı Murat Kurum’dan Konyalılara ilk mesaj

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Cumhur İttifakı'nın İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkan adayını Murat Kurum olarak açıkladı. Kurum, Konyalılara ilk mesajını Haber Dairesi aracılığıyla verdi.

İBB Başkan Adayı Murat Kurum’dan Konyalılara ilk mesaj

AK Parti’nin 31 Mart’ta yapılacak yerel seçimlerde İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı adayı olarak göstereceği isim merakla bekleniyordu.

Beklendiği gibi oldu, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Cumhur İttifakı'nın İBB Başkan adayını Murat Kurum olarak duyurdu.

HABER DAİRESİ ARACILIĞIYLA KONYA’YA İLK MESAJ

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı döneminde yaptığı çalışmalarla tüm Türkiye’nin sevgisini kazanan Murat Kurum, adaylığının açıklanması sonrası baba ocağı Konya’ya ilk mesajı Haber Dairesi aracılığıyla verdi.

ibb-baskan-adayi-murat-kurumdan-konyalilara-ilk-mesaj.jpeg

Murat Kurum, Konyalılara şöyle seslendi:

“Hemşehrilerimin en az benim kadar heyecanlı olduğunu biliyorum. Bu heyecanımızı 31 Mart gecesine kadar sürdüreceğiz. Kapı kapı, ev ev dokunmadık, gönlünü almadık bir kişi bırakmayacağız. Bakanlığımız döneminde ülkemizde yaşanan sel, deprem gibi afetlerde madden ve manen hep yanımızda olan Konyalı kardeşlerim, İstanbul’umuzun yeniden şaha kalkışında, yeşil içinde payitaht oluşunda, depreme dayanıklı güvenli konut dönüşümünde, rahatlayan trafiğinde, ekmekte, suda, ulaşımda, daha yaşanabilir bir İstanbul var edişimizde yanı başımızda olacaktır. Bundan kesinlikle şüphemiz yok.”

ibb-baskan-adayi-murat-kurumdan-konyalilara-ilk-mesaj.jpg

Kaynak:Haber Kaynağı

 Yazı İşleri Müdürü
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.